Slik feilsøker Air Conditioning i en 2004 Ford freestar

Fords 2004 freestar minivan ble solgt med enten en manuell oppvarming og air condition-systemet, dual-sone manuelt system med bakre klimakontroll, eller en dual-sone automatisk system med bakre kontroller. Det ble også oppvarmet sete alternativer. En temperatursensor ble installert i de automatiske systemene. Problemer med air condition i en 2004 Ford freestar kan relateres til hytta ikke blir kaldt nok og dårlig luftkvalitet. Instruksjoner
en

Fjern merket "resirkulert luft"-knappen hvis avkjølte luften lukter muggen eller bedervet. Den resirkulert luft stilling stenger den viktigste luftinntaket. Det gir for mer effektiv kjøling, men tillater ikke ny luft til å bli ført inn i kabinen. Knappen er på dashbordet, og er ikke funnet i de bakre kontroller. Knappen viser en skildring av en bil skall med en pil gå gjennom det, og lyser når den er på.
2

Place luftstrømmen knott inn i "Defrost" posisjon på Freestar hvis frontruten blir dugget mens kjører air condition. Det er det ikonet med bildet av en frontrute med piler vinket gjennom den.
3

Drive med vinduene åpne litt for to eller tre minutter etter start hvis hytta er usedvanlig varmt. Den Freestar vil utvise sin varm luft, og klimaanlegget vil kjøre mer effektivt.
4

Se etter gjenstander under setene hvis luftstrømmen er dårlig i baksetet. Kanaler under setene gir luft gjennomstrømming. Sjekk for hindringer som blader nederst på utsiden av vindskjerm hvis luftstrømmen er dårlig hele minivan. Bladene kan blokkere den viktigste innkommende luftventilen som er der.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67408.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer