The Front Differential Locked Up on My 1978 Strøm Wagon

The 1978 Dodge Strøm Wagon er populær blant enkelte lastebil entusiaster fordi det er lett å jobbe med har full-time firehjulstrekk, takket være sin front differensial. Den fremre differensial deler makten sendt fra transakslene til hver front-halv aksel jevnt. Dette lar Dodge Strøm Wagon håndtere tøffe off-road baner. Hvis den fremre differensial låses opp på Power Wagon, er det noen grep du kan ta for å undersøke problemet. Foreløpig Inspection

Inspiser hjulene første å sørge for at det ikke er skader eller rusk som hindrer dem i å bevege seg. Skift lastebil inn 2H slik at bare bakhjulene er i bevegelse. Kjør trucken noen sted ute av trafikk, som oppkjørselen din, slik at du kan inspisere nærmere. Plasser lastebil i parken og slå den av.
Visuell inspeksjon

Crawl under lastebilen og inspisere den fremre differensial for tegn på skade. Hvis det lekker olje, og pakningen har gått dårlig. I dette tilfellet må differensial tas fra hverandre for å skifte ut pakningen. Inspisere transaksel går fra overføre saken til forsiden differensial. Hvis akselen er skjev, kan det hende at differensial ser ut til å være låst opp når det er egentlig bare får ikke strøm.
Half Aksler

Inspiser halvparten aksler som går fra front differensial til hvert hjul. Hvis akslene er skjev, kan de bli trykket en kontroll arm foran suspensjon eller en annen del av understellet. Inspiser bremser foran også. Hvis bremsene foran er låst opp, så forskjellen vil opptre som den er låst opp fordi den ikke kan rotere hjulene.
Differential Fluid Replacement

Slå opp den siste gang differensial væske ble erstattet. Hvis det er lengre enn 30.000 miles, deretter væsken begynner å gå dårlig og må byttes ut. Dersom væsken ikke har blitt erstattet i mer enn 50.000 miles, så differensialgir ha stoppet opp på grunn av det. I dette tilfellet vil hele sendingen må byttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67753.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer