2001 Infiniti Q45 Vil ikke gå over 40 MPH

The 2001 Infiniti Q45 er en luksus sedan fra det eksklusive delingen av japanske bilprodusenten Nissan. Bilen drives av en 4,1 -liters V8-motor som genererer 266 hestekrefter og 278 fot -pounds av dreiemoment og har en fire- trinns automatisk girkasse . Hvis du har problemer med å kjøre bilen over 40 miles per time, er det flere ting du kan gjøre for å feilsøke problemet før du tar bilen inn til reparasjon . Instruksjoner
en

Kontroller at parkeringsbremsen ikke er engasjert. A " brems" lys advarsel vises på instrumentpanelet hvis parkeringsbremsen er på . Å løsne bremsen , dra i spaken på dashbordet ovenfor parkeringsplassen bremsepedalen. Håndtaket er til venstre for rattet .
2

Kontroller at overdrive er satt til " ON ". Når overdrive er av, vil en "OD /OFF" indikatorlampe vises på instrumentpanelet . Hvis overdrive er satt til " OFF ", bilen ikke vil skifte til overdrive giret ved høyere hastigheter. Overdrive bryteren er funnet på girspaken under "Shift Lock "-knappen .
3

Shift bilen inn "D " i stedet for " to " eller "L. " Når Q45 er i stasjonen , kan overføring skifte gjennom alle tilgjengelige tannhjul som bilen akselererer . Den andre og lav gear brukes for klatring og synkende bratte åser . Disse girene vil hindre overføring fra skiftende ut av første eller andre gir og holde bilen fra å reise raskere enn 40 miles per time.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66705.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer