Hvordan kan jeg Trace en kortslutning i min bil?

Tracing kortslutning i bilen kan være en regelrett plage for selv den mest dyktig mekaniker. Hvis ledningene på bilen din blir foreldet eller en av de delene av bilen din forverres, er en kortslutning sannsynlig. Fikse en kortslutning kan ikke være så vanskelig som å finne en, så er det flere områder i bilen der en kortslutning kan oppstå. Imidlertid vil følge visse trinn hjelpe prosessen med å finne kortslutningen gå jevnere. Du trenger
multimeter
Wrench
New sikring
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret. Finn batteriet. Du kan kreve hjelp av en lommelykt.
2

tak i skruen av kabelen til den negative batteriet mellom tennene en skiftenøkkel. Holde det tett og vri den mot klokken bevegelse. Løsne skruen. Fjern kabelen fra den negative batteriet og skille batteriet fra kabelen.
3

Plasser multimeter for å lese 10 ampere. Sørg for at apparatet er riktig innstilt, da dette vil påvirke hvordan du finner kortslutning.
4

Bestem plasseringen av multimeter. Den røde del av multimeter er den positive del. Lå denne delen på den negative siden av batteriets kabelen. Den svarte del av multimeter er den negative del. Plasser denne delen på den negative siden av innlegget på batteriet.
5

Study multimeter når den er plassert i posisjon og sjekke sin lesing. Hvis strømstyrken leser nil eller 0, angir strømstyrken tilbake til en lesning av 9. Sjekk lesingen av multimeter for andre gang. Senk strømstyrken skala med 1 poeng hver gang du tempoet måleren i en annen posisjon for å kontrollere sin lesing. For eksempel, hvis telleverksavlesning null igjen, stiller du den til strømstyrke på 8 og sjekke det igjen. Når du har senket skalaen helt opp til tallet null selv, og apparatet har ikke funnet et drag, er det ikke foreligger en kortslutning. Men hvis den på noe tidspunkt viser uavgjort, har du en kortslutning i bilen.
6

Fest multimeter og kablene i den posisjonen der du hadde installert dem og sikre at de forblir på plass. Spør noen om hjelp mens du holder kablene og multimeter på plass og den andre personen løsner sikringene individuelt. Hvis multimeter lesing er på null etter at du kobler fra en bestemt sikring, bestemme hvilken del som sikringen er knyttet - at en del er plasseringen av kortslutning

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67073.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer