Hvordan bruke en mekaniker Stetoskop

En mekaniker stetoskop fungerer på samme måte som en lege stetoskop. Det er designet for å avdekke problemer i motoren når du ikke kan visuelt finne plasseringen av en støy. Disse stetoskop brukes av profesjonelle og amatører for vanlige problemer, som for eksempel å finne motor banker, luftlekkasjer og dårlige kulelager. Hvis du liker å jobbe med biler, kan et stetoskop spare deg tid å finne plasseringen av et problem. Instruksjoner
en

Pinpoint støy i motorrommet. Hvis du har en banke lyd, eller en annen upassende støy i motorrommet, utføre en diagnostisk feie av motorrommet. La bilen kjører. Uten stetoskopet, start i et hjørne av motorrommet og sakte beveger seg over motoren, lytter til den generelle nærheten av støy. Lytt til de enkelte motorkomponenter i denne regionen for intern støy (som motorblokk, dynamo, A /C kompressor, servopumpe, og master sylinder) ved å iføre seg stetoskop og sondering vedkommende del.
2

Sjekk overføre saken. Hvis rare lyder kommer fra baksiden av bak-eller fire-wheel-drive bilen, kan du ha et problem i ditt overføre saken. Kontroller at bremsen er på og bilen står på flatt underlag, med hjulene kvelte, og overføring i nøytral. Gjør dette mens motoren er slått av og bakhjulene er utenfor bakken. Ha en assistent spinne bakhjulene for hånd mens du lytter. Plasser lyden solfangeren direkte på de forskjellige delene av overføringen saken og lytte etter ulyder.
3

Sjekk for vakuum lekkasjer eller press lekkasjer. Du kan også bruke stetoskopet til å oppdage lekkasjer i vakuum slanger, brems linjer, og andre linjer som er under press. Ved hjelp av en assistent til å bruke bremsene eller rev motoren, teste de aktuelle områdene en om gangen til du hører en hvesende lyd.
4

Sjekk dine hjullager eller bremser. Mens motoren er slått av og hjulene er av bakken, sakte roterer et hjul og lytt etter skrapelyder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66099.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer