Hva er Tegn og symptomer på et svinghjul går dårlig på Jeep Liberty?

Svinghjulet er den viktigste forbindelsen fra bilens motor til girkasse i biler med manuelle girkasser. Det er en stor stål plate som de clutch presser mot og overfører motorens bevegelse til overføring. Det er også der starteren spinner motoren å starte den. Når denne delen går dårlig, kan det føre til noen store problemer. Jeep Liberty eiere bør ta hensyn til spesielle lyder og clutch ytelsesproblemer, som kan tyde på at svinghjulet går dårlig. Sliping når du starter

En del av svinghjulet som kan gå dårlig er tennene som starteren gir treff på sveiv over motoren. Hvis dette er tilfelle, vil din Jeep Liberty rett og slett stopper når du prøver å starte den. Hvis problemet er tennene rundt svinghjulet da utskifting er nødvendig.
Chirping Mens Driving

Svinghjulet er laget av stål og er en friksjon del, noe som betyr at det er ingen direkte bolting mellom den og clutch. Når clutchen engasjerer, materialet på clutch presser mot svinghjulet gjør overføring farten. Denne konstante friksjonen kan føre til at svinghjulet for å utvikle en glasur og som glasur kompromisser clutch evne til å holde fast mot svinghjulet. Dette vil føre til en pipende lyd mens du kjører. Dette kan repareres ved å ha svinghjulet maskinert.
Slipping på Akselerasjon

Svinghjulet har en tykkelse toleranse at produsenten sier er akseptabelt. Hvis det blir under disse spesifikasjonene, kan clutchen ikke være i stand til å fullt engasjere. Når dette skjer, vil overføringen har en tendens til å skli under akselerasjon. Dette kan føre til overdreven slitasje på clutchen grunn av den ekstra varme forårsaket av den glipper. Dette kan kun repareres av utskifting av svinghjulet.
Uberegnelig Clutchinnkobling

svinghjulet holdes på motoren av en rekke bolter. Hvis disse boltene løsner en eller annen grunn, vil clutchen engasjere på alle forskjellige tider. Det blir ingen konsekvens for hvor langt pedalen må løslates før clutchen engasjerer. Dette kan føre til store problemer hvis venstre løs. Disse problemene er lett unngås ved å fange problemet tidlig og stramme svinghjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65235.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer