Hvordan Test en 1992 Honda Accord Ignition Coil

The 1992 Honda Accord ble produsert i tre trimme nivåer, DX, EX og LX modeller. Alle tre modellene var tilgjengelige i både to-dørs coupé og fire-dørs sedan versjoner. En 2,2-liters in-line firesylindret motor var den eneste motoren tilgjengelig for 1992 Accord. Dens Tenningssystemet bruker en distributør-stil tenning, med en enkelt kveil på toppen av ventildekselet. Tenningen kontrollmodul styrer gnist for 1992 Accord. Du trenger
multimeter eller ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og sette hette prop. Lokaliser tennspolen på toppen av ventildekselet, passasjer siden av motoren. Fjern de fire pin eller P4-kontakten på venstre side av spolen for hånd, og tenningen ledningen fra høyre side av spolen.
2

Drei skiven indikator på multimeter din til ohm innstilling . Plasser multimeter røde sonde på et innlegg av den elektriske tilkoblingen på spolen. A innlegget er nederst til venstre spiss inne i kontakten port. Plasser multimeter svarte sonde på C-stolpen, rett ovenfor et innlegg. Hvis motstanden målingen er ikke 0,6 til 0,8 ohm, må spolen som skal erstattes.
3

Hold den røde proben fra multimeter festet til et innlegg. Beveg svarte proben til den andre siden av spolen og plassere den på spolen sekundærvikling stolpe. Denne målingen bør være mellom 14 000 og 22 000 ohm. Hvis målingen ikke er innenfor disse spesifikasjonene, må du bytte tennspolen.
4

Flytt den røde proben til høyre D innlegget. Beveg svarte proben til stillingen rett over D innlegget, er der B stolpe. Hvis målingen mellom B og D innleggene er ikke mellom 2090 og 2310 ohm, må du bytte tennspolen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68531.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer