Hvordan du ut om en bil har en kort Drenering batteri

Våkne opp til en død bilbatteri er frustrerende, spesielt hvis det skjer mer enn en gang. Hvis bilen starter når hoppet og ser ut til å holde sine kostnader i løpet av dagen, bare for å miste det over natten, kan du ha en kort drenering batteri. Noen enkle diagnostikk kan hjelpe deg med å finne kilden til avløp. Du trenger
Voltmeter eller amperemeter
Sikring avtrekker
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
en

Ta batteriet kabelen fra minuspolen og koble voltmeter til terminalen.
2

lesing på voltmeter bør lese mindre enn 50 milliampere med nøkkelen i av-stilling.
3 p Hvis avlesningen er større enn 50 milliampere, sjekk for å se at alle interne lyset er slått av, er det ingenting plugget i sigarettenneren og at alle dører er lukket og låst.
4

Når du har konstatert at ingen av disse er årsak til energi avløp, finn sikring panel, normalt under førersiden av dashbordet. Konsultere bruksanvisningen for detaljer.
5

Ta ut sikringene en om gangen, og bemerker effekten på voltmeter lesing og erstatte hver sikring i sporet sitt før du tar den neste. Sikringen at når fjernet fører måleren å falle under 50 milliampere er problemet sikring. Sjekk brukerhåndboken for å finne ut hvilken krets tilsvarer at sikringen.
6

Når du har bestemt hva som er knyttet til at kretsen, reparere eller erstatte de angitte delene som trengs. Gjenta testen ovenfor etter reparasjon er laget for å være sikker på at batteriet tappes har blitt løst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64626.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer