Hvordan å lese data fra en Scan Tool

Bil code skannere la en mekaniker eller bileieren forstå og "lese" signalene som er lagret i bilens integrerte datamaskinen. Ved hjelp av en datamaskin språk kalt ombord diagnostisk kode, trekker skanneren informasjonen fra bilens datamaskin minne og oversetter den til kodenumrene for brukeren. Denne informasjonen hjelper deretter finne ut hva som kan være årsaken bil driftsproblemer, avhengig av hvilket signal som blir gitt av bilens sensorer. Du trenger
OBD-II bil skanneren verktøyet
OBD-II kode listen
datamaskin med Internett-tilgang
Kode oppslagsverk
Notepad
Pen
Show Mer Instruksjoner
en

Kjøp en OBD-II kompatibel kode skanner for kjøretøy diagnostikk enten på ditt lokale automotive del butikk eller på nettet ved hjelp av datamaskinen og Internett-tilkobling. Kjøp en skanner som viser både bilen kode og kategori for best resultat. Noen skannere gir bare koden.
2

Åpne din bil førersiden dør og sitte i førersetet. Finne koden krysset panelet under rattet eller på siden av konsollen og åpne den. Ikke bland det med sikring panel. Åpne panelet. Sett forbindelse slutten av skanner i krysset panel for kodelesing.
3

Sett bilnøkkelen i tenningen og vri bilen til "ON" posisjon, men starter ikke bilmotoren. Se scanner starte opp og lese bilens datamaskin. Tillat skanneren tid til å behandle kodene lagret på bilen minnet til de viser på skanneren skjermen.
4

Bruk en notisblokk og penn for å notere ned koder som vises på skanneren i tilfelle bilen svinger off. Snu bilen og koble fra skanneren når du er ferdig.
5

Se i koden oppslagsverk eller et nettsted som OBD-koder for å finne ut hva problemet kodene vise. Bruk koden for å bekrefte typen signal og advarsel. Bruk en nettside eller koden oppslagsverk for å få en detaljert beskrivelse av det potensielle problemet og hvilken sensor som skal gi signal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66895.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer