GMC Trucks: Slik feilsøker startproblemer i en 5,7 Liter Motor

Når du prøver å starte motoren i 5.7-liters GMC men alt du hører er en klikkelyd eller motoren slås over svært sakte, du sannsynligvis har et problem med starteren. Men først må du utelukke de komponentene som sender strøm til lastebil deretter teste starteren å sikre at motoren ikke har brent opp. Hvis du ikke fjerne batteriet og tenningen første som potensielle gjerningsmannen, kan du ikke definitivt fastslå om starteren er dårlig. Du trenger
Baking soda
Wrench satt
Startkabler
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern positive og negative batterikabelen kontaktene fra batteriet med en skiftenøkkel og rengjør dem med en blanding av bakepulver og vann. Fjern alle batterisyre fra batterikontaktene deretter koble dem sikkert. Prøv å starte GMC.
2

Koble startkabler til din GMC batteri og koble de andre endene av startkabler til batteriet på en fungerende kjøretøy. Endene av kablene er fargekodet. Den røde kabelen går til den positive batteri kontakt, og den svarte kabelen går til den negative batteri kontakten. Slå på arbeider bil og deretter forsøke å slå på GMC. Hvis bilen starter, erstatte defekte batterier.
3

Finn de to store metall innlegg på baksiden av startsolenoiden. El-boltene på huset av startmotoren. Kort ut de to metall innlegg med en skrutrekker ved å berøre både innlegg sammen med skrutrekkeren er metall blad. Pass på at du bare berører plasthåndtak å unngå å bli sjokkert som sparking er vanlig. Har en annen person forsøk på å starte GMC. Motoren i startmotorhuset skal starte opp, men ikke engasjere motoren. Hvis den gjør det starte, starteren fungerer riktig. Bytt startsolenoiden. Hvis det ikke spinner eller det høres veldig grov, erstatte starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65915.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer