Slik feilsøker 2004 Honda VTX 1800 baklykter

En dårlig baklys kan raskt sette en stopper for riding 2004 Honda VTX 1800. Fortsetter å kjøre med en defekt baklys utgjør en sikkerhetsrisiko for deg og andre sjåfører. Det er også ulovlig i mange områder å ri på motorsykkel på veien uten fungerende signaler. Feilsøking av baklys kan selv potensielt spare deg for penger i mekaniker avgifter. Når du har diagnostisert problemet, kan du bestemme om du vil være i stand til å gjøre reparasjoner selv, eller hvis du trenger å ta sykkelen til en kvalifisert mekaniker. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som fester halen lys dekselet. Ta av dekselet og inspisere pære. Skift ut pæren hvis den er blåst eller ødelagt. Sjekk ledningsnett forbindelse å sørge for at tilkoblingen er sikker.
2

Fjern dekselet på høyre side og finn 10 amp sikring i nærheten av batteriet. Skift ut sikringen hvis nødvendig. Også sørge for at alle de koplingsforbindelsene er godt festet og uskadet.
3

Inspiser ledningsnettet som går under bakskjermen. Se etter tegn på skader på ledninger som kutt eller brannskader.
4

Ta motorsykkelen med til en kvalifisert motorsykkel mekaniker hvis du fortsatt ikke kan diagnostisere eller reparere problemet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66910.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer