Hva gjør en RV Furnace Lukt Bad?

Furnace elementer i en RV eller hjemme komme til hundrevis av grader Fahrenheit, og de har en tendens til å sitte i flere måneder om gangen i mellom bruker. Dette kan gjøre for en spesielt ubehagelig situasjon, spesielt når ovnen først branner opp og forurensninger i systemet begynt å brenne av og avgir lukt. Noen er enklere å rengjøre enn andre, men ingen av dem spesielt lukter potpourri. Svovel
p Dette bjørner nevne før noe annet, siden det lett kan indikere et liv eller død problem i RV varmesystem. Flytende propan og naturgass er naturligvis fargeløs, luktfri hydrokarboner, mangler den ustabile organiske molekyler som forgasses ved romtemperatur og gi andre hydrokarbonbrennstoffer som signatur løsningsmiddel lukt. For å møte føderale sikkerhetsstandarder, må propan forhandlere innføre en bit av svovel gass slik at lekkasjer kan påvises. En liten bit av råtten-egg lukt er normalt når du først utløse pilot lys, men fortsatt svovel stank kan tyde på en lekkasje i systemet.
Normal Dust
< p> Støv er en kompleks substans, bestående av mange forskjellige elementer som til sammen utgjør et fint pulver. Noen av disse elementene, som luftbåren silika, er brennbart eller ikke vil antennes ved ovn element løper temperatur. Men kommer mest husholdning støv fra enten menneskeskapte fibre eller organiske kilder som hår, pollen og døde hudceller skur av beboere i kjøretøyet. Mens RV ovn inntak utvilsomt har et filter, støv kan fortsatt infiltrere ved å gå gjennom små hull i filteret eller kommer ned gjennom ovnen eksos.
Road Dust

RVs står overfor en særlig utfordring i form av "road støv", som utgjør om lag 30 prosent av luftforurensning i distriktene. Veistøv er en kombinasjon av bremsestøv, primært trelignende organisk stoff, harpiks og karbon, aerosolized asfalt tjære, dekk gummi og partikkelutslipp fra dieselmotorer. Alle disse kan infiltrere en RV ovn system og lande på elementene, slipper ut en rekke giftige gasser og lukt. Veistøv er et fremmed lukt for de som ikke har brukt mye tid på veien, men det er nesten uunngåelig i en eller annen form. Redusere veistøv lukt ved å installere et filter bak ovn eksos og oppvarming vents, og ved å holde inntaket filter ren og frisk.
Mugg og andre Icky ting
< p> En RV ovn er et ideelt hjem for alle slags organiske, i hvert fall for de månedene av året når det ikke er flere hundre grader inne. Selv når ovnen er på, kan muggsoppsporer og bakterier overleve harde vintermånedene ved å henge ut i de ikke-så-varme områder av kabinettet. Mold og mugg lukter ikke mold og mugg når de brenner, hvis du noen gang har luktet stekt eller brent sopp så har du noen ide om lukt involvert. Større organismer vil ofte gjøre sine hjem i sovende ovner. Noen bugs og organismer vil lage mat når du fyrer i ovnen opp, men selv den minste av dem vil forlate avfallsstoffer i huset. Når ovnen fyrer opp, plutselig høye temperaturer vil fordampe de mer ustabile organiske molekyler og avgir en stank av ammoniakk, død og andre uheldige accoutrements av tidligere liv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68284.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer