Slik tester du Ignition Coil på en 1999 Saturn SL1

The Saturn SLseries ble innført for 1991 årsmodell. 1999 Saturn SL1 var utstyrt med en 1,9-liter, in-line, 4-sylindret motor. Dens distributorless tenningssystemet bruker spiral pakker å produsere gnister for tenningen av tennplugger. Erfarne hjem mekanikere kan teste coil pakker seg selv, selv om det er en høy risiko for elektrisk støt hvis det ikke gjøres riktig. Bruk riktig verneutstyr og følg sikkerhet råd i denne artikkelen for å gjøre jobben så trygg som mulig. Du trenger en assistent til å fullføre prosjektet. Du trenger
maskeringstape (1/2-inch bredde eller større)
Merkepenn, permanent markør eller penn
Ohmmetre
Gummihansker eller elektrisk isolerende hansker
Assistant

Vis flere instruksjoner
Spark Teste Coil Packs
en

Åpne panseret på SL1 og sette panseret prop. Følg tennplugg ledninger for hånd bort fra motoren, til du finner spolen pakker. Det er to spiral pakker på 1,9-liter, med to tennplugg ledninger festet til begge pakkene. Merke tennplugg ledninger fra venstre til høyre ved hjelp av tall eller bokstaver, for å hjelpe deg å skille mellom ledningene. Pakk maskeringstape rundt hver ledning, deretter merke tape med en markør eller penn. Ikke bruk blyant fordi det kan smitte over, forårsaker du å miste label funksjoner.
2

Installer et par gummihansker eller elektrisitet-resistente isolerte hansker på hendene. Ta ut tennpluggen ledninger fra coil pakker for hånd, ved å trekke ledningene fri fra packs. Holde ledningene over motoren, men sørg for at du ikke røre bilen. Det er viktig at du ikke røre bilen for neste trinn, eller du vil lide elektrisk støt.
3

Spør en assistent til å vri om tenningsnøkkelen til "start" posisjon for ikke lenger enn tre sekunder av gangen. Inspiser visuelt viklingslaget tårnene, på jakt etter overslag gnister mellom de to spiral tårnene på hver spole pack. Gnister vil alternere mellom de to pakker, men begge spiral tårnene bør ha gnister mellom de to tårnene når tenningsnøkkelen er plassert i "start" posisjon.
4

Fjern gnist-spiral tårnet fra motoren, ved hjelp av en 1/4-tommers skralle og hylsen sammen med en forlengelse på minst 6 inches. Utvidelsen vil gi deg rekkevidden du trenger for å plassere kontakten på spolen pack, og samtidig la rom for å manøvrere skralle. Slå viklingslaget festebolter mot klokken inntil de blir fjernet fra dårlig spiral pack. Hvis begge spiral packs har gnist, ignorere dette trinnet og gå til punkt 2 i dette prosjektet. Hvis verken spiral pakke gnister, fortsett til punkt 2 i tillegg.
5

Gjenta prosessen med å fjerne på andre spolen pack, deretter bytter de to spiral pakker. Ved å bytte posisjoner av spiral pakker vil du finne ut om problemet er en non-sparking spole pack, eller om tenningsmodulen er dårlig. Stram viklingslaget festeboltene med en 1/4-tommers skralle og socket sammen med en 6-tommers eller lengre forlengelse. Slå boltene før de er tettsittende, og slå den skralle 1/4-turn lenger. Ikke trekk til boltene.
6

Hold tennplugg ledninger over motoren igjen. Pass på at du ikke fysisk berøre bilen, eller du vil lide elektrisk støt. Spør din assistent vri om tenningsnøkkelen til "start" posisjon for ikke lenger enn tre sekunder, og slå henne har det tilbake til "off" posisjon.
7

visuelt viklingslaget at ikke gnist i sin nye stilling. Hvis spolen gnister, så spolen er bra. Hvis den ikke gnist, så spolen er dårlig og må byttes ut. Hvis spolen pakke som ble antatt god ikke gnist når du bytter sin posisjon, er problemet i tenningen modul, som vil trenge erstattet
1999 Saturn SL1:. Coil Pack Ohmmeter Testing
Side 8

Plasser den røde ledningen av et ohmmeter på ett av coil pakke tårn, med tennplugg ledninger fortsatt ut av begge spiral pakker. Plasser den sorte føres til de motsatt side tårnet, på samme viklede lag. Du vil feste både fører til en spiral pakke om gangen for denne delen.
9

Hold ledelsen oppover, mens ikke berøre noen annen del av Saturn. Hvis du berører den bilen du vil lide elektrisk støt. Spør din assistent dra motoren rundt til intervaller på ikke mer enn tre sekunder.
10

Les ohmmeter oppringt eller digital måler for å se hvor mye motstand viklingslaget skaper. Den viklede lag bør produsere 7000 til 10.000 ohm for motstand når motoren er skrudd. Hvis nummeret på ohmmeter ikke er innenfor området som er angitt ovenfor, så som spiral pack er dårlig. Hvis noe nummer registrerer i det hele tatt, er problemet med tenningen modul, som må byttes ut.
11

Gjenta trinn 1 til 3 for å teste den andre spolen pack. Hvis nummeret på den andre spolen pack er ikke 7000 til 10 000 ohm når motoren skrus, deretter den andre spolen pack er dårlig. Hvis ikke et nummer i det hele tatt når motoren er skrudd, så tenningsmodulen på Saturn er defekt og må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67067.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer