Hvordan diagnostisere en PT Cruiser A /C Problem

Klimaanlegget i en Chrysler PT Cruiser holder deg kjølig om sommeren, men hvis du ikke bruker den på en jevnlig basis, kan du ende opp med feil enhet. Det er i hovedsak tre komponenter som utgjør Cruiser A /C enhet: luftkompressor, drivremmen og HVAC integrert styreenhet. Diagnostisering A /C-enheten er ganske enkel og kan gjøres i ca 15 minutter. Du trenger
A /C manometer
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på din PT Cruiser og inspisere beltet på A /C pumpe. Hvis beltet er ødelagt, selvsagt dette vil hindre at kompressoren fra arbeidslivet. Imidlertid er beltet en drivreim, så sjekk hele stasjonen beltet på fronten av motoren for tegn på slitasje eller skade. Kontroller tennene på beltet. Hvis de er skadet på noen måte, må du erstatte dem å sørge for at beltet driver kompressoren riktig.
2

Slå bilen på. Slå A /C på fullt, og sette viftehastigheten til "høy".
3

Sjekk for kald luft blir blåst inn i kabinen. Hvis A /C ikke blåser kaldt, kan dette tyde på en defekt kompressor eller mangel på kjølevæske i kjølesystemet linjer.
4

Fjern den blå hetten på lavt trykk linje. Lavt press linjen er den eneste med en blå cap kjører ut fra A /C kompressor til brannmuren.
5

Place trykkmåleren quick-connect montering over toppen av ventilen på lavt press linje.
6

Åpne tilbakeslagsventil på manometer, og kontroller at trykket i A /C-linjer er under det røde merket på trykkmåleren. Hvis du har trykket som faller innenfor den grønne band på trykkmåleren, så A /C-systemet er under trykk --- som betyr at det er kjølevæske i linjene. Hvis du ikke blåser kald luft i kabinen, betyr det at kompressoren har sviktet. Hvis det ikke er noe trykk eller lavt trykk i linjene, er det en lekkasje et eller annet sted i linjene.
7

Mange ganger når kompressoren svikter, er det også en lekkasje i kompressoren. Så har de linjene sjekket av en profesjonell mekaniker, hvis han finner ingen lekkasjer, og sett kompressor

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64290.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer