Slik kjører du en datamaskin Diagnostics på en 97 Cavalier

The 1997 Chevrolet Cavalier opererer under On-Board Diagnostic er andre generasjon av problemområder koding. Cavalier datamaskin kjører et system av rutinekontroller sjekker, og når et problem eller feil oppdages, utsteder en problemfri kode. Dette utløser belysning av Cavaliers "service motoren snart" lys på dashbordet. Koble til Cavalier diagnostiske system gjøres best med en håndholdt OBD-II code reader. Noen verksteder og bildeler forhandlere låne skannere gratis, mens andre tar et gebyr for diagnostiske tjenester. Du trenger
OBD-II flytende kode leser
Vis flere instruksjoner
en

Rådfør deg koden leserens brukerveiledning for å identifisere metoden for å hente feilkoder. Prosessen er vanligvis lik mellom skannere, men fremgangsmåten kan variere avhengig av merke. Marker de manuelle sider som inneholder alfanumeriske feilkoder og deres beskrivelser.
2

Sett skanneren bruksanvisningen på toppen av dashbordet og sett Cavaliers nøkkelen i tenningen, men ikke starte bilen .
3

Reach under dashbordet og rattstammen og finne den diagnostiske uttaket. Dette datalink forbindelse er inngangsporten til Cavaliers OBD-II-systemet. Du finner det rett under rattet.
4

Plugg OBD-II-kode leseren inn i diagnostiske port.
5

Start motoren og se kode leser . Noen lesere aktivere seg etter oppdager informasjon strømmer inn fra Cavaliers diagnosesystem. Noen skannere krever å trykke på "On"-knappen, og deretter utstede en kommando for å hente feilkodenummeret.
6

Les koden på skanneren skjerm og deretter se i bruksanvisningen for å identifisere koder. Din håndboken kan bare ha generiske koder, ikke de som leveres av Chevrolet. Ta eventuelt kontakt med en nettside som OBD-koder (se Ressurser) for å identifisere feilkoder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66102.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer