Slik feilsøker en BMW som brenner olje

Hvis BMWs motoren brenner olje, vil en av de viktigste indikatorene være lavt oljetrykk, eller et lavt oljenivå. Finne ut hvorfor bilen er brennende olje kan være veldig tidkrevende og frustrerende. Heldigvis, som de fleste moderne biler, er BMWs utstyrt med en innebygd diagnostisk system som forenkler feilsøkingen. Ved å skanne det diagnostiske systemet for feil, kan du finne ut hvilke spesifikke deler av motoren svikter og forårsaker brent olje. Unike koder er gitt for hver komponent som er koblet til den diagnostiske system så når du har fått feil kode, blir feilsøking så enkelt som dekoding det. Du trenger
OBD II kode leseren verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Finn ombord diagnostisk port i din BMW interiør. Inspisere toppen av foten din godt på førersiden og se etter den rektangulære kvinnelige plugg som er omtrent to inches bred. Det bør merkes "OBD" i nærheten eller på sin plastdeksel, som kanskje eller kanskje ikke være til stede, avhengig av modell på din BMW.
2

Koble OBD II kodeleseren til diagnostisk port og slår BMW på. Hvis du kan, la motoren gå på tomgang, men hvis motoren ikke vil starte, eller hvis du er redd for å starte den på grunn av lavt oljetrykk, kan du bare slå på elektronikken ved å vri tenningen til de andre "Tilbehør "posisjon.
3

Slå på OBD II kodeleseren og la den skanne etter feilkoder. Hold øye med visning av kode leser og skrive ned eventuelle feilkoder som vises på skjermen.
4

Kontakt din lokale mekaniker eller BMW servicesenter for å kryssjekke listen over feilkoder og finne ut hvilke konkrete komponenter i BMW motor er på feil og forårsaker olje til å brenne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67969.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer