Dårlig drivstoff kjørelengde på en 2001 Ford 350 Diesel

Kall det en 7,3-liters Powerstroke eller en International (Navistar) T444E, men uansett, hjalp denne motoren å innlede en ny æra for light-duty diesel ytelse i det 21. århundre . Med et avansert innsprøytningssystem og anstendig drivstofføkonomi og utslipp for sin 444 kubikk tomme fortrengning, forlot dette fjellet av Detroit jern fabrikken som en av de fineste motorer av sin tid. Men tiden tar sin toll på dyret av menns bestrebelser, og Powerstroke er høytrykks turbo og drivstoff systemer er ikke noe unntak fra dette bevist ordtaket. Diesel Basics

7,3-liters Powerstroke, som alle andre diesel, er en "drivstoff strupes" motoren. I motsetning til gassmotorer - som kontroll motorturtall ved å redusere luftstrøm - dieselmotor kontroll kommer i form av drivstoff injeksjon alene. Dieselmotorer kjøres i en tilstand av konstant detonasjon, slik at kraften stiger eller faller med mengden drivstoff som går i. Strøm nivåene vil øke så lenge det er nok luft for å brenne drivstoff.
Boost Lekkasjer

Oftere enn ikke, kommer en dråpe i drivstofføkonomi ned til et tap av turbo boost. Et løft lekkasje vil redusere mengden av luft går gjennom motoren. Den underskudd av luft vil føre til ufullstendig forbrenning, sende brennstoff gjennom motoren og ut av eksosrøret uten å produsere strøm. Det overskytende drivstoff kommer ut av halen-pipe i en avslørende svart sky. En ekstremt høyt turbo indikerer også et løft lekkasje, siden boost aldri når et høyt nok nivå for å åpne wastegate, turbo rpm bare fortsetter å stige før det maxes ut gjennom en mangel på eksostrykket
<. br> Finne Boost Lekkasjer

Den enkleste måten å finne et løft lekkasje er å spraye såpevann rundt turbo-til-motor VVS koblinger og se etter bobler. Når du rev ​​motoren opp litt, bør boost lekkasje vise seg ganske raskt. Virkelig ekstreme boost lekkasjer kan bare blåse bort vannet uten å skape noen bobler. Hvis det er tilfelle, så kan du finne boost lekkasjer enten ved å holde enden av en seks-tommers papirstrimmel over koblinger eller ved å ha en venn som røyker sigarer blåse litt røyk rundt dem. Røyken metoden fungerer godt så lenge du gjør det før motoren varmes opp og kjølevifte spark i.
HEUI Injector Feil

Fuel er den andre siden av luft /drivstoff ratio ligningen. Den 7,3-liters Powerstroke bruker Hydrauliske Electric injektorer, som er en drivstoffpumpe og drivstoff injektor i ett. Den største HEUI injektor pumpe trykksetter å presse brennstoff gjennom injektoren. Det meste av dette brensel går gjennom en bypass-ventil styrt av en solenoid. Spolen er standard posisjon sender drivstoff tilbake gjennom bypass, når solenoiden energi, stenger bypass-ventil og drivstoff går gjennom injektoren og inn i motoren. Hvis injektor ventil eller magnetventiler feil og pinner åpne, vil overskytende drivstoff strømme gjennom injektoren og forårsake en rik tilstand i motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68323.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer