Varmekveil Problemer

En automotive varmekveil , mer riktig kalles et varmeapparat kjerne , blir brukt til å levere varm luft for å varme opp innsiden av en kjøretøy samt å tine vinduer. Varmeapparatet spolen ser ut og fungerer som en liten radiator . Slangelekkasjer

varmekveil er tjent med fleksible slanger som gjør at varm kjølevæske å passere gjennom og varme spolen . Disse slangene kan bli sprakk og lekke . Utskifting av slangene er enkel, krever bare en ny slange , slangeklemmer og en skrutrekker .
Tette varmekveil

varmespiralene kan bli tettet med sediment fra motorens kjølevæske. For å fjerne en tresko , må varmebatteriet være back- spylt med vann . Ved å fjerne begge slangene som går inn til varmebatteriet , vann kan bli tvunget inn i stikkontakten slangen å presse tresko tilbake ut av ovnen coil. Bare en minimal mengde press bør brukes for å unngå skade på varmebatteriet .
Coil Lekkasjer

varmekveil kan utvikle lekkasjer for en rekke årsaker , med innvendig korrosjon er mest vanlig . Radiator stop- lekkasje tilsetningsstoffer kan plasseres i kjølevæske å ta små lekkasjer i varmeapparatet coil, men større lekkasjer vil kreve en fysisk reparasjon som lodding eller erstatning . Varmespiralene er ofte vanskelig tilgjengelig, noe som vil øke arbeidstid og kostnadene for reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66666.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer