Slik kontrollerer du Gearbox Lekkasje på Påhengsmotor

Påhengsmotoren båt motor har to typer olje: motor olje, som er lagt til motoren for å holde delene avkjølt og smurt, og girkasse olje, som bidrar til å holde girene og andre bevegelige deler av påhengsmotoren kjører effektivt. Girene er faktisk er ansvarlig for overføring av energi fra motoren til de tannhjul som beveger propellen. En plast reservoar flaske festet til girkassen fungerer som en olje nivå indikator, men er det lurt å sjekke girkassen olje manuelt også. Du trenger:
Socket satt
Flathead skrutrekker
Liten dryppformen
Gearbox (eller lavere enhet) olje og Basse enhet oljepumpe
Vis flere instruksjoner

en

Fjern festeboltene som holder din motor, lavere enhetskostnader på plass ved hjelp av en stikkontakt, og fjern den nedre enheten med hånden.
2

Finn plast reservoaret flaske koblet til motorens girkasse. Det vil være oljenivåindikator striper trykt på flasken. Kontroller oljenivået.
3

Finn to girkasse, eller lavere enhet, oljepluggene, på venstre side av lavere enhetskostnader boliger. Man vil være lokalisert nær bunnen av den nedre enhet. Den andre vil bli plassert om en fot rett ovenfor.
4

Fjern den øverste pluggen med en skrutrekker. Hold drypp panne på plass i tilfelle oljeutslipp ut. Hvis oljen ikke renner ut, er dette en indikator du må legge olje. Fjern den nedre pluggen med skrutrekkeren, igjen holder pannen på plass i tilfelle oljeutslipp ut. Igjen, hvis ingen olje eller svært lite olje renner ut, må du legge olje til girkassen.
5

Koble flaske girkasse, eller lavere enhet, olje til girkassen pumpen.

6

Plasser slangen enden av girkassen oljepumpe over den nedre girkassen hullet og begynne å pumpe olje inn i den ved hjelp av avtrekkeren på girkassen pumpen. Som du pumpe holde et øye på toppen girkasseplugg hullet. Når oljen begynner å dryppe ut av topp hullet, vil girkassen olje fylles.
7

Sett girkassen oljepumpe til side og raskt skifte topp og bunn plugger med skrutrekkeren.
Side 8

Juster undervannshuset til toppen av motoren og erstatte festeskruene som holder de to halvdelene av motoren sammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66665.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer