Kjølevæske temperatursensor erstatning for en 2005 Honda Accord

I 1976, lagt Honda en ny bil til sin voksende utvalg av biler, Accord. 2005 Honda Accord kom standard med en 2,4-liters, firesylindret motor som produserte 160 hestekrefter med en 3,0-liters, V-6 motoren tilgjengelig som produserte 240 hestekrefter. Honda Frostvæske /kjølevæske Type 2, holdt en termostat, radiator og kjøling fans motoren på et akseptabelt driftstemperatur. Denne motoren brukte en kjølevæske temperatursensor å kontrollere når fansen slå av og på, samt videresending kjølemiddeltemperaturen til temperaturmåleren i instrumentpanelet. Skifte denne sensoren krever ikke mye arbeid. Du trenger
Floor jack
Jack står
Drensvannsoppsamler
Ratchet
Socket
2 liter Honda Frostvæske /kjølevæske Type 2
Momentnøkkel
ren butikk filler
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hetten fra Accord radiator.
2

Løft fronten av Accord, ved hjelp av et gulv jack, og lysbilde bukker under bilens hjelperamme. Senk Accord på de bukker og fjerne gulvet jack
3

Crawl under Accord radiator og skyv renne pannen under petcock -. Radiator bunnpluggen. Løsne petcock for hånd, og tillate alle av kjølevæsken renne fra radiatoren. Sett på og stram petcock gang alt av kjølevann er tappet fra radiatoren.
4

Finn kjølevæske temperatur sensor på nedre, førersiden av radiatoren. Løft opp på låsetappen på ECT sensor ledningsnett og trekk selen.
5

Fjern ECT sensor fra radiatoren, med en skralle og socket.
6

Smør O-ringen på den nye sensoren med nye Honda Frostvæske /kjølevæske Type 2. Installere den nye ECT sensor og stram den til 17 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og socket.
7

Hev Accord av bukker, med et gulv jack, og fjern stands fra under kjøretøyet. Senk Accord til bakken.
Fylling og lufting av kjølesystemet
8

Fyll kjølevæske overflow container til "Max" tråd med Honda Frostvæske /kjølevæske Type 2 . Fyll radiatoren til bunnen av filler halsen med Honda Frostvæske /kjølevæske Type 2.
9

Installer radiatorlokket og snu den til sitt første stopp. Dette holder lokket på plass, men det er hjelp løst på radiatoren.
10

Slå på Accord er motoren og la den varmes opp og vente på kjøleviften for å slå av og på to ganger. Slå av motoren.
11

Ta av lokket, med en ren butikk fille å isolere hånden din, og sjekke kjølevæskenivået. Legg Honda Frostvæske /kjølevæske Type 2 inntil nivået når bunnen av radiatoren sin filler halsen og stram radiator cap. Totalt holder Accord kjølesystem 1,32 til 1,77 liter Honda Frostvæske /kjølevæske Type 2, avhengig av kjøretøyets alternativer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68065.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer