Hvor å Test en Lucas dynamo

Lucas er en produsent av dynamoer og lading systemer for biler, lastebiler, båtmotorer og store landbruksmaskiner. Som i 2010, har Lucas vært i bransjen i mer enn 20 år. Når du merker problemer som dimming innvendig lys, feil hode og baklysene, radioen kutte ut eller klimaanlegg ikke kommer på, kan det hende at Lucas dynamo bli svekket. Test dynamoen med et voltmeter for å måle effekt. Hvis det ikke er sterk nok til å støtte motoren, ta dynamo til en bilverkstedet for ombygging. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på bilen din og støtte den opp. Finn batteriet, en solid, rektangulær blokk vanligvis på førersiden av motoren nær fender. Batteriet kan ha et plastdeksel, holdt nede av et klipp eller skrus på plass. Ta av dekselet.
2

Koble voltmeter til batteriet innlegg. Voltmeteret har en positiv og negativ bly, som er rødt og sort, henholdsvis. Fest den positive ledningen til den positive batteriet innlegget, som hadde en rød batteri kabel-kontakt og en "+" tegn ved siden av det, og fest den negative ledningen til den negative batteriet innlegget, som er svart og har en "-" skilt ved siden av.
3

Noter den første målingen på voltmeter mens motoren er slått av. Dette er en måling av spenningen på batteriet, og bør være mellom 12,5 og 12,8 volt. Hvis det er betydelig mindre, kunne bryet være batteriet og ikke din dynamo. Selv en splitter ny dynamo kan ikke lade et utladet batteri.
4

Start motoren og se på voltmeter igjen for ny måling. Denne gangen voltmeter er å måle spenningen i dynamoen, fordi med motoren i gang, er dynamoen forsyne batteriet med strøm. En god dynamo har en avlesning på mellom 13,6 og 14,3 volt. Noe mindre er et tegn på problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65662.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer