Hvordan diagnostisere en elektrisk Short Med billys

En elektrisk kortslutning i bilens frontlykter kan holde deg fra å kjøre om natten. De fleste elektriske shorts er forårsaket av fukt eller skadede ledninger med mindre det er en kjent produsentens feil . Mens fikse problemet er best overlatt til en kvalifisert mekaniker , feilsøking eller diagnostisere en elektrisk kort kan gjøres i ca 15 minutter selv. Instruksjoner
en

Sjekk sikringen på frontlyktene . Fjern sikringen panel dekselet under rattet og trekk sikringen for frontlyktene med sikringen avtrekker i sikringsskapet . Skift ut sikringen hvis metallet stripen inne i sikringen er skadet eller ødelagt . Bruk samme strømstyrke sikringen som originalen.
2

Sjekk for vann eller fuktighet i frontlys boliger. Noen ganger forseglingen på frontlys linsen svikter. Dette vil føre til fuktighet for å bygge seg opp inne i huset før det shorts ut de frontlys pære terminaler eller til fuktighet fører til at lyspæren til å eksplodere inne i huset . Dette kan kortslutte frontlykter. Et sprukket bolig eller bolig med fukt i det må erstattes av en profesjonell mekaniker .
3

Åpne panseret og se etter eventuelle frynset eller utsatt ledninger . Utildekket eller frynsete ledninger må erstattes av en profesjonell mekaniker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64477.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer