Min 1986 Chevrolet Camaro vil ikke starte

Få ting er så frustrerende som en bil som ikke vil starte. Det er én ting hvis bilen har kjørt dårlig, blir verre og til slutt gir opp. Det er en annen når turen fungerte perfekt når du slår den av, men vil ikke starte neste gang du vrir om nøkkelen. Det er mange grunner til en bil vil ikke starte. Den mest grunnleggende inkluderer ikke får drivstoff, luft eller elektrisk gnist til motoren. Du trenger
Long-aksel skrutrekker
Helper
Vis flere instruksjoner, Elektrisk
en

Fjern en av ledningene fra en lett tilgjengelig tennplugg ved å trekke på både ledningen som fører til tennpluggen og boot dekker keramiske delen av pluggen.
2

Stikk en liten skrutrekker inn i slutten av tennpluggen. Skrutrekkeren må være lang nok slik når helt inn er det minst to inches av metallskaftet eksponert mellom tennpluggen boot og håndtaket på skrutrekkeren.
3

Hold skrutrekker ved håndtaket, og mens noen skrur motoren, plasserer du bare en del av skrutrekker aksel 1/4 tommers fra en eksponert metall del av motoren.

Se etter en synlig gnist til å hoppe mellom skaftet på skrutrekkeren og metallet i motoren. En hørbar snap oppstår ofte hver gang gnisten er opprettet.
4

Se etter en synlig gnist til å hoppe mellom skaftet på skrutrekkeren og metall av motoren. En hørbar snap oppstår ofte hver gang gnisten er opprettet.
5

Fortsett til neste trinn hvis testen viser at motoren har elektrisitet strømmer til tennpluggene.
Air
6

Fjern vingemutteren som fester toppen av luftfilteret huset til selve huset.
7

Fjern toppen og luftfilteret element.
8

Vri tenningsnøkkelen flere sekunder for å se om motoren starter. Hvis motoren starter, må du straks slå den av, bytte luftfilter element og sjekk kanalen som fører til luftfilteret for en tresko.
9

Fortsett til neste trinn hvis air-flow test eliminerer det som et mulig problem.
Fuel
10

Vri tenningsnøkkelen til av-posisjon.
11

Åpne dekselet til drivstofftanken deretter fjerne gasstanken cap.
12

Position øret noen inches fra toppen av gasstanken fylle tut da ha en hjelper vrir om tenningsnøkkelen fra "off" til "run" (ikke "start") posisjon. Bensinpumpen, som ligger inne i tanken, vil pågå i to sekunder når nøkkelen er slått. En hørbar elsker lyden vil oppstå som drivstoff pumpen aktiveres. Hvis du hører denne lyden, sjansene er gode for drivstoff er å få til motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66605.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer