Prius Shift Problemer

I begynnelsen av 2010, bestilte Toyota verdensomspennende tilbakekallinger av 2010 Prius på grunn av brems problemer. Selskapets tilbakekalling sikte på å oppdatere programvaren på Prius 'anti-bremsesystem. Dette fulgte andre tilbakekallinger av Prius biler for utilsiktede akselerasjon problemer med gasspedalen bli sittende fast i åpen stilling på grunn av problemer fra en usikret gulvmatte. Bilprodusenten gikk inn i skade-kontroll modus etter de minnes. Prius Accelerator Problemer

Toyota rapporterte i 2009 at det i enkelte tilfeller kan Prius 'gulvmatte flytte rundt hvis de ikke sikres riktig og potensielt jam bilens gasspedal. En fast gasspedalen betyr at bilen kan gå på en svært høy hastighet, og gjøre det vanskelig å stoppe bilen, noe som resulterer i skade eller død. Kunden klager knyttet til dette problemet førte Toyota å tilbakekalle noen Prius biler. Ifølge auto sikkerhetseksperter, er en måte å håndtere en akselerasjon problem å skifte til nøytral posisjon. Men ifølge Jake Fisher, en bil ingeniør for Consumer Reports, har Prius en merkelig utformet shifter som kan gjøre det vanskelig å finne nøytral stilling. Faktisk har enkelte Prius eiere på online chat fora har vært klaget over et slikt problem med Toyota hybrid er girspaken siden 2007.
Prius Brake Problemer

Toyota rådet drivere til fast tråkke på bilens bremsepedalen for å håndtere gulvmatte og akselerasjon problemer. Men rapportert Toyota i 2010 at det ble tilbakekaller noen Prius på grunn av et problem med sin anti-lock bremser. Noen sjåfører rapporterte at bilens bremser var reagerer inkonsistent på grove eller glatt veibane.
Toyotas Response

bilprodusenten iverksatt et verdensomspennende frivillig tilbakekalling av Prius modeller i 2009 og 2010 og suspendert noen bilsalg som disse problemene utviklet. Toyota har også gitt kostholdsråd til sjåfører om hvordan man skal håndtere slike saker. For sjåfører med akselerator saker, rådet bilprodusenten å trekke tilbake bilens gulvmatte og løsner den fra gasspedalen. Hvis dette ikke fungerte, rådet Toyota sjåfører til fast og jevnt tråkk på bremsepedalen og deretter skifte bilens girkasse girvelgeren til nøytral før trekke bilen av veien og slå av motoren. Hvis føreren ikke kunne flytte bilen i fri, anbefales Toyota snu motoren til "OFF" eller "ACC"-modus, slik at det skulle være noen makt til disse systemene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65467.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer