Hvordan sjekke ECU koder på en 1995 Nissan 240SX

Nissan 240SX ble introdusert i Nord-Amerika i 1988. 1995 240SX var utstyrt med en 2,4-liters SFI DOCH in-line firesylindret motor, og var bare tilgjengelig som en to-dørs coupé. Bilen bruker en OBD-I diagnostisk system som gir koder gjennom motorens styringsenhet, eller ECU. Kodene kalles ECU koder. ECU er bak en trim panel på 1995 240SX og må fjernes fra kroppen av bilen for testing. Du trenger
Flat skrutrekker
Rag
1/4-inch-drive skralle
1/4-inch-drive, 10 mm dyp brønn socket
Show Mer Instruksjoner
en

Åpne passasjerdøren av 240SX. Lirke forsiktig på inntreden plastisk form i bunnen av dørstolpen å frigjøre det bakre hjørne av passasjer sparkeplatedekselet. Bruk en flat skrutrekker innpakket i en klut for nysgjerrige.
2

Fjern 10 mm bolt fra fremre kant av kick plate, med en skralle og socket. Lirk sparkeplaten innover mot midten av bilen for å frigjøre plast kroppen festet i midten av festesonen plate. Fjern sparkeplatedekselet fra bilen og sette den ut av arbeidet ditt område.
3

Fjern den ene 10 mm mutter og to 10 mm montering nøtter fra ECU, ved hjelp av en skralle og socket . Fjern forsiktig ECU fra kroppen, vri forsiktig for å fjerne den lille tappen på øvre bakre hjørne monteringsbrakett.
4

Skyv plast sele av klippet på ECU med en flat skrutrekker å frigjøre låsetappen. Roter ECU sakte for å se baksiden av enheten, uten å bøye den ECU sele.
5

Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon uten å starte bilen. Drei skruen på baksiden av ECU klokken med en flat skrutrekker, være forsiktig med å tvinge skruen sin fortid sluttpunkt. Drei skruen mot klokken umiddelbart til den stopper. Ikke nøl mellom dreie skruen med klokken for å klokken, eller du vil tilbakestille hele ECU og mister noen diagnostisk informasjon.
6

Tell antall blink fra LED-pære på baksiden av ECU å dechiffrere ECU-koder. Lange blinker er lik 10, og korte blink er lik en. Skriv blitsen mønsteret ned for å oversette mønsteret helt. En lang pause mellom blinkene angir begynnelsen på en ny kode eller gjentakelse av en enkelt ECU kode. Et eksempel på en ECU kode ville være et langt lysblink og to korte. Dette betyr 12, som er den ECU kode for en dårlig MAF signal.
7

Bruk listen som vises i "Referanser" for å oversette koden nummer. Foreta de nødvendige reparasjoner for å eliminere kilden til ECU koder. Hvis du vil tilbakestille, skru skruen på baksiden av ECU klokken og vent to sekunder, så skrur du skruen mot urviseren helt.
8

Installasjon av ECU tilbake på 240SX er det motsatte av fjerning. Alle bolter og muttere må være festet kun til de er tett, for ikke å bryte noen av plasten maskinvare. Installer spark plate, plast festet og den sparkeplaten montering mutter. Løft inntreden plastdelen på bunnen av dørstolpen svakt. Brette spark plate under oppføring stykke, deretter forsiktig fest oppføring stykke ned med siden av knyttneven din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68549.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer