Slik tester for Freon Lekkasjer i fordamper Coil

Oppdager lekkasjer i fordamperen kjernen av bilens a /c-systemet kan være en utfordring. Klemt inn mellom brannmur og dashbordet på innsiden av kjøretøyet, dette radiator-lignende komponent som ligger i plast fordamperen tilfelle. Den elektroniske lekkasje detektor og kjølemiddel lekkasje deteksjon fargestoff er de to foretrukne metoder, som brukes av profesjonelle, for å oppdage lekkasjer i fordamperen. Dette prosjektet er innenfor evnene til hjemmet mekaniker, men det krever bruk av spesialverktøy. Du trenger:
A /C sporvidde satt
Elektronisk lekkasje detektor
kjølemiddel med lekkasje-deteksjon dye
Vis flere instruksjoner
en

Fest en /c måleren satt til kjøretøy tjenesteporter. Alltid følge prosedyren i service manualen for din bil. Den blå slange av måleren sett går til lavtrykkssiden tjeneste port, og den røde slangen går til høyt trykk tjeneste port. Se avsnittet nedenfor for en link til online service manualer, hvis du ikke har service manual for bilen din.
2

Tilsett en boks med kjølemiddel, som inneholder lekkasjesøking fargestoff, til systemet med motoren i gang og a /c-kontrollene i bilen satt for "MAX A /C". Det er viktig å legge til kjølemediet bare gjennom lavtrykksiden å unngå eksplosjon av kan skyldes høyt trykk.
3

Prøvekjør i 15 minutter med a /c på "MAX A /C. Dette vil holde presset opp, sirkulere kjølemediet fargestoff gjennom systemet og bidra til at lekkasjen identifiserbare.
4

Sjekk kondens som kommer ut av kondens rør for spor av kjølemediet fargestoff. Ettersom fordamperen lekkasjer, vil fargestoffet samle seg i fordamperen tilfellet, og dryppe ut av kondens røret ned på bakken. Kondensasjonen røret ligger like kommer ut av brannmuren, under nivået av fordamperen tilfelle. Hvis det ikke er fargestoff i condesation kommer ut av røret, går du til neste trinn.
5

Slå av motoren og la satt i 15 minutter. Som fordamperen lekkasje kuldemedium, vil det samle seg i fordamperen saken, og passere inn i kupeen gjennom a /c-kanaler på dashbordet. Test vent nærmeste fordamperen med en elektronisk lekkasje detektor. Følg alltid produsentens anvisninger for bruk av spesifikke lekkasje detektor du har. Hvis fordamperen passerer begge disse testene, er det ingen lekkasje til stede, eller lekkasjen er for liten til å oppdage.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64707.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer