Slik feilsøker Fuel Pump i en 1993 Mitsubishi Galant

Moderne biler, inkludert 1993 Mitsubishi Galant, er utstyrt med en elektrisk drivstoffpumpe. Pumpen sitter inne i bensintanken av Galant med toppen av det utsatt å koble gasstanken til drivstoff linjene i bilen. Pumpen henter drivstoff fra bensintanken og setter den inn drivstoff linjer slik at bilens motor har nok gass til å utføre. Som med mange andre deler på et kjøretøy, må bensinpumpe byttes ut med jevne mellomrom. Fordi bensinpumpen kan være utfordrende å få til når det må skiftes, er det viktig å feilsøke det først for å se om det har feilet eller om en annen del av drivstoffsystemet trenger en reparasjon. Du trenger
Tenger
tenningsinnstilling
Fuel trykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Look å se om Galant viser tegn på drivstoff pumpe sviktende. Det er to primære tegn å se etter. Først nekter bilen å starte. Sekund, boder bilen når du trykker ned på gasspedalen. Hvis motoren viser noen av disse atferd du bør feilsøke videre for å se om drivstoffpumpen som forårsaker disse problemene.
2

Lytt til hvorvidt bensinpumpen begynner å jobbe før bilen startes. Sett tenningsnøkkelen i Galant tenningen. Vri nøkkelen ett hakk til høyre slik at Galant batteriet begynner å drive bilen. Når bensinpumpen fungerer, vil det begynne å trekke drivstoff fra bilens gasstanken så snart batteriet er strømførende. Du bør være i stand til å høre dette mens du sitter i bilen. Være sikker på å gjennomføre denne testen i et rolig sted eller har noen andre stå ved Galant drivstoff tank til å lytte til deg.
3

Sjekk drivstofftrykket av kjøretøyet. Den Galant har en Schrader ventil på toppen av motoren der du kan koble til en drivstoff trykkmåler og se hva bilens drivstoff trykket er. Den Schrader ventil er svart og ser ut som en luft ventil på en sykkel eller bil dekk. Skru på måleren, skru på bilen, la den gå på tomgang og lese måleren for å se om Galant drivstoff trykket er innenfor et akseptabelt område. 1993 Galant bør ha mellom 47 og 50 pounds per kvadratcentimeter av drivstoff press.
4

Finn ut om drivstoff trykkregulatoren har sviktet. Et lavt drivstoff press lesing på drivstoff trykkmåler kan bety at enten bensinpumpe må skiftes eller at drivstoff trykkregulatoren ikke fungerer som den skal. Forlate drivstoff trykkmåler koblet til Schrader ventil og forsiktig presse den svarte drivstoff linjen som går fra regulatoren, som ligger i nærheten av Schrader ventil. Hvis drivstoffet trykket går opp når du klemmer på drivstoffslangen regulatoren må skiftes i stedet for drivstoffpumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67138.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer