Tail Light problemer

Baklys som ikke fungerer kan resultere i en billett eller en ulykke. De fleste problemer som forårsaker baklys svikt er enkelt og billig å reparere når de er riktig diagnostisert . Pærer

Når en enkelt baklys slutter å virke , er det første du må se etter en utbrent pære. Baklys på mange biler er tilgjengelig bak trim i bagasjerommet på bilen . På noen biler halen lys linsedekselet må fjernes for å få tilgang til lyspæren . Når pæren er fjernet det kan undersøkes for å fastslå om en av fibrene er brutt , noe som vil kreve pæren skiftes.
Sikringer
p Hvis flere lys mislykkes på en gang, er den gamle sikringen den sannsynlige problemet . Den bruksanvisningen for kjøretøyet vil indikere plasseringen av sikringsboksen så vel som posisjonen til de baklys sikringen - dette kan bemerkes på sikringsskapet i tillegg. Sikringen er inspisert ved å se på den tynne metall stripe på innsiden av sikringen for å se om den er brutt .
Kabling
p Hvis verken pære eller sikring er blåst , skadet eller løs ledninger kan være årsaken til problemet . Sjekk ledninger nær halen lys og under bilen for skader. Sjekk koblingene for å være sikker på at de er solide og de ​​innvendige overflater er ikke korrodert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66541.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer