Hvordan sjekke Feilkoder på en Mercury Sable

Feilkoder kan enten være en indikasjon på et alvorlig problem, eller de kan utløses av noe mindre, for eksempel en løs eller ødelagt gasskappe. Imidlertid vil mange garasjer belaste deg hver gang du kjører din Mercury Sable inn for en diagnostisk sjekk. Hvis du er villig til å investere i et lite stykke maskinvare, kan disse diagnostiske avgiftene bli en ting fra fortiden. For å sjekke din Mercury Sable er feilkoder, trenger du bare en On Board Diagnose scanner og et par enkle instruksjoner. Instruksjoner
en

Bestem hvilke diagnostiske skanner du trenger. Biler produsert etter 1996 vil trenge en OBD-II scanner mens de som er laget før 1996 vil trenge en OBD-I skanner. De to typer skannere er ikke utskiftbare.
2

Hekt den diagnostiske skanner opp til Sable diagnostiske port. Dette uttaket er i rommet under dashbordet, i nærheten av rattstammen.
3

Trykk på power-knappen på skanneren.
4

Sett nøkkelen i tenningen til "Tilbehør"-posisjon, men ikke dra motoren rundt.
5

Vent som skanneren og Sable er OBD-system kontakt med hverandre. Når tilkoblingen er opprettet, feilkoder skulle vises på skanneren skjermen.
6

Slå skanneren og Sable av og fjern kabelen fra OBD-porten ved å trekke den ut.

7

Reference feilkoden med en liste på nettet eller i en butikk manuell spesifikk for din Sable modell-år. Koden vil noen ganger inneholde bokstaver, vanligvis utpeke et område av interesse, for eksempel "P" for "drivverk".

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65905.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer