Hvordan sjekke for Spill i en Mustang ledearm

The 1965-1973 Ford Mustang brukt en konvensjonell parallellogram styresystem som besto av pressbolt , et senter lenke , pitman arm og en dagdriver arm . Den tomgangsarmen støtter passasjersiden av sammenhengen , og hindrer tå endringer forårsaket ved å bøye av sammenhengen . Som medløperarmen slites , er styringen sammenhengen lov til å bevege seg vertikalt , og dekkslitasje kan oppstå på grunn av den uønskede tå endring. Kontrollere medløperarmen for slitasje er godt innenfor den gjennomsnittlige hjem mekaniker evner. Du trenger
Floor jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

heve bilen med gulvet jack til begge forhjulene er av bakken . Posisjon bukker under Mustang , på sub -frame , til å tåle vekten av kjøretøyet og forebygge skader hvis gulvet jack svikter .
2

tak sentrum kobling med én hånd , fra under kjøretøy , og med rimelig håndkraft , prøv å presse den oppover og trekk den deretter nedover. Noen merkbar bevegelse i medløperarmen er en feil ved bilverksteder industristandarder , med mindre det er et godkjent spesifikasjon for bevegelse. The Mustang har ingen tillatte bevegelse spesifikasjonen, slik at enhver bevegelse er dårlig.
3

senke bilen ved å fjerne bukker , og nøye slippe gulvet jack .
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64577.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer