Slik feilsøker en Ford Wiper Motor

The vindusvisker motor i Ford kanskje begynner å nøle og tyster hvis du har eid bilen Ford for en rekke år. Eller du kan ha problemer med å få dine vindusviskere å jobbe i det hele tatt. Heldigvis, kan motoren produktet bli erstattet. Men før du bytter motor, bør du feilsøke problemet. Det er flere enkle løsninger som kan løse de fleste Ford vindusvisker motoriske problemer. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne sikringspanelet dekselet under rattet. Drei rattet på dekselet mot klokken og trekke ned på dekselet.
2

Trekk sikringen for vindusvisker motor med den medfølgende sikringen avtrekker i sikringsskapet. Bruk diagrammet på undersiden av sikringen panelet hvis du har problemer med å finne sikring for vindusvisker motor.
3

Kontroller vindusvisker motor sikring. Metallet stripe inni sikringen skal ikke brennes ut eller brutt. Hvis det er det, skifter sikringen med en annen sikring av samme strømstyrke.
4

Åpne panseret og koble de elektriske ledningene som går inn til vindusvisker motor.
5

Set skiven på voltmeter til "Ohms."
6

Touch en av voltmeter fører til en av terminalene på motoren og ta den andre fører på voltmeter til den andre terminalen på motor. Den Ohm Avlesningen skal være på eller nær "0". A 0,05 Ohm variansen er akseptabelt. Dersom måleren leser "1", da motoren har sviktet og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64538.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer