Hvor å Test en Mercedes Benz Fan Blower Motor Regulator

Mercedes Benz fan viftemotor regulator er en serie av motstandsfolk i et kretskort om 2-inches square ligger rett ved siden av viftemotor. Mercedes har en rekke sensorer som, arbeider sammen med en datamaskin, opprettholde en konstant klima som svar på innstillingene på konsollen. Disse sensorene selv registrerer når vinduet er nede eller døren er åpen og øke hastigheten på viften som er nødvendig for å opprettholde en konstant temperatur i løpet av bilen. Du trenger
¼-tommers skralle
Sett med ¼-tommers stasjon støpsel
Volt /Ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Fjern passasjersiden, lavere dash dekselet under hanskerommet som skjuler viftemotor. En 1/4-tommers kontakten vil være nødvendig for å fjerne skruene som holder dekselet. Finn viftemotor. Motoren kan ses som henger ned i nærheten av passasjer Torpedoveggen. Like til venstre til viftemotoren, en elektrisk kontakt koblet til en flat-1 cm x 2 tommer plate kan sees. Dette er viftemotor motstander, som styrer viftehastigheter.
2

Koble multi-wire kontakten fra viftemotor resister ved siden av viftemotor. Starte bilen og slå på klimaanlegget.
3

Test kontakten for strøm på terminalene i kontakten ved hjelp av voltmeter. Hvis det er strøm, installerer kontakten til motstander. Hvis det ikke er strøm på kontakten, det er et problem med konsollen på dashbordet, og konsollen skal skiftes ut.
4

Fjern ledningsforbinderen som kan sees på viftemotor selv . Test denne kontakten for strøm. Hvis det er strøm i denne kontakten, er viftemotor på feil og må byttes ut. Hvis det ikke strøm er funnet, er den viftemotor resister den skyldige og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64705.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer