Hvordan Test Injector Kabling

Fuel injektorer kan utføres selv om kort lading av en magnetventil og påfølgende åpning av en ventil. Den åpnet ventilen tillater drivstoff under trykk for å bli presset gjennom drivstoffet injeksjonsdyse til en fin spray. Den magnetventil er engasjert når en 12-volts strøm er levert av elektronisk bensininnsprøytning. Den elektriske tilkoblingen til drivstoff injektor kan bli hemmet av shorts i ledningene, utilstrekkelig spenning på injektoren plugg eller feilaktig motstand i drivstoffet injektoren. Instruksjoner, Elektrisk Kort Testing
en

Koble fra alle drivstoff injektoren elektroniske plugger på motoren.
2

Still et multimeter for å "volt". Koble multimeter sin røde kabelen til en av de løsrevne plugger. Koble den sorte multimeter ledningen til bilens batteri plusspol.
3

Ha en assistent starte motoren. Motoren rotasjon vil belaste drivstoff injektor elektronikk plugg. Når motoren dreier, bør spenningen på multimeter alternere mellom 12 volt og 0 volt. Hold multimeter festet til pluggen.
4

Koble til en av de andre drivstoff injektor plugger til det tilknyttede drivstoff injektor. Dra motoren og kontroller spenningen på multimeter. Fortsett å feste flere plugger og retesting til alle plugger er festet eller til multimeter klarer å vise en 12 volt til 0 volt veksling.
5

Bytt injektoren forbundet med pluggen som, når den er tilkoblet, resulterte i multimeter test fiasko. En kortsluttet drivstoff injektor vil hindre elektrisitet fra å aktivere solenoiden i de andre plugger.
Voltage Testing
6

Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon. Du trenger ikke å starte motoren for denne testen.
7

Koble elektronikk-ledningen fra drivstoffet injektoren.
8

Snu multimeter til "volt". Sett den svarte og røde multimeter leder inn til hver side av drivstoff injektoren elektronikk plugg. Fordi du tester den nåværende er det ikke nødvendig å ha en bestemt bly på en bestemt side av pluggen.
9

Les multimeter. Spenningen skal lese ca 12 volt.
10

Bytt ledninger for en enkelt ledning sett som svikter den 12-volts test. Sørg for å teste alle ledningene før du bytter ut ett sett. Masse feil kan indikere en svikt i elektronisk bensininnsprøytning relé eller motorkontrollmodulen.
Fuel Injector Resistance Testing
11

Slå multimeter til "Ohms."

12

Plasser multimeter fører inn i drivstoff injektor stikklemme. Det er ikke nødvendig å ha de svarte eller røde fører på en bestemt side av stikklemme.
13

Les Ohms, eller motstand, produsert av drivstoff injektoren. Legg merke verdien eller skrive det ned.
14

Test alle drivstoff injektoren Ohm avlesninger. Sammenligne verdien av hver avlesning til de andre verdiene. Operasjonelle injektorer vil ha de samme, eller svært like, Ohm verdier. En mislykket injektor vil ha for lite eller for mye motstand og Ohm verdien vil være allment annerledes enn de andre målingene.
15

Bytt injektoren hvis Ohm verdi er vesentlig annerledes enn andre injektorer. Mislykkede injektorer kan fortsatt fyre, som fører deg til å tro at problemet er i ledningene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67759.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer