Jetta Manuell Shifter Problemer

The Volkswagen Jetta har ingen minner om manuell girkasse problemer som enkelte Jetta eiere opplever. Ifølge Repairpal.com, er mer enn 20 rapporter arkivert om de manuelle Shifter problemer. De manuelle Shifter problemer hører under ingen revers, skiftende støy og kobling på Jetta. Omvendt Svikter

Repairpal.com rapporterer at Jetta eiere klager om det motsatte i den manuelle girspaken overføring sviktende. Ingen spesiell grunn er gitt for denne omvendte svikt, men Edmunds.com har et teknisk service bulletin (TSB) utgitt av produsenten som gjelder overføring plate som holder drivakselen på plass. Boltene eller skruer som holder drivakselen på plass, kan løsne fordi boltene ikke var strammet til med riktig moment spesifikasjoner. Når drivakselen kommer løs, fører det til det motsatte ikke å arbeide på den manuelle girspaken.
Clutch Problemer

Volkswagen har publisert en TSB på 1995 Jetta fordi clutchen er ikke tilbake til stopp etter å ha blitt engasjert, noe som fører til den manuelle girspaken ikke å skifte jevnt eller å hoppe ut av gear. Clutchen stilling må justeres for å rette opp dette problemet med den manuelle girspaken. Når clutchen ikke går tilbake til stopp det fører girspaken til å ikke engasjere seg skikkelig fordi overføringen er igjen i nøytral posisjon eller litt i nøytral stilling. Hvis sendingen er i nøytral posisjon girene og trepunkt slips eller det blir vanskelig å skifte gir.
Transmission Støy

Volkswagen Jetta har rapporter om overføringsstøy når utnytte den manuelle girspaken. Dette gir støy skyldes andre problemer som TSBs har publisert samt problemer rapportert på annen bil gjennomgang og rapportere nettsteder. Ett av overfø støyproblemer er skapt av de løse overføring plate bolter. Et annet problem med den manuelle girspaken forårsaker støy når blir engasjert blir tilskrevet i trekkstengene ikke blir riktig justert, og den siste rapporten om overføring støy er knyttet til overføring kabelen løsner fra den manuelle girspaken, noe som også fører til at girene til å skifte hardt . Når noen av disse manuelle Shifter problemene begynner å lage støy fra girkasse, bruker Jetta eieren til å ta bilen inn en kvalifisert overføring tekniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66275.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer