Hvordan hente Smart Car Trouble Codes

Smart Cars er en del av Mercedes familien, og få tilgang til On-Board Diagnostic system avhenger av hvor bilen ble kjøpt. Smarte biler kjøpt i USA vil trolig bruke OBD-II feilkoder. Smart Cars kjøpt i Tyskland og Europa skal bruke den europeiske versjonen av OBD koding. Noen diagnostiske skannere er i stand til å lese begge settene med kode, og du bør være sikker på dette før du kjøper en scanner. Hente kodene er en relativt enkel prosess. Du trenger
OBD-II eller EOBD diagnostisk skanner
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen inn i Smart Car tenningen. La motoren og det elektriske systemet av. Plasser skanneren manual på passasjersetet. Du kommer tilbake til nøkkelen og den manuelle noen få skritt fra nå.
2

Finn Smart Car diagnostiske stikkontakt. Denne informasjonen tilkobling er dekket og ikke i vanlig skue. Likevel vil du finne det under Smart bilens dashbord og til høyre for rattet.
3

Koble skanneren kabelen inn i uttaket.
4

Sett nøkkelen i tenningen og starte Smart motor. Skannere varierer etter merke. Knappen orientering er forskjellige, og så er de operative prosedyrer. Noen skannere krever bare det elektriske systemet til å være "på", mens andre trenger motoren i gang. Dessuten vil enkelte skannere selv aktivere, mens andre kan trenge "On"-knappen trykkes inn. Kontakt med manuell for nøyaktige instrukser.
5

Se i brukerhåndboken for kode beskrivelser og definisjoner. Den manuelle vil trolig bare ha de generiske diagnostiske feilkoder universelle for alle kjøretøy. Kjøretøy relatert til Mercedes har sine egne spesifikke supplerende koder. Disse kodene er tilgjengelige på nettet (se Resource avsnitt).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66274.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer