Hvordan du feilsøker en Chrysler Concorde Car Alarm

Chrysler Concorde biler inkluderer en sikkerhet alarmsystem som overvåker dører, bagasjerommet nøkkel sylinder og tenning for ikke-tillatt bruk. Alarmsystemet er også utstyrt med en panikkalarm. Sikkerheten alarm vil sette av en alarm i opptil 18 minutter etter en indikasjon på manipulering. Problemer med Chrysler Concorde alarm kan være relatert til innstilling eller frakobling. Slike problemer kan rettes opp ved å følge noen feilsøking. Du trenger
DL 2016 batterier
Vis flere instruksjoner
en

deaktivere systemet ved å låse opp en inngangsdør hjelp av en nøkkel, eller bruke keyless entry system dersom alarm er innstilt. Du kan fortelle at alarmen er satt hvis "Set" lyset på dashbordet blinker sakte. Frakoble systemet hvis motoren ikke vil starte så motoren ikke vil fungere dersom alarmen er på.
2

Sjekk Chrysler etter tegn på manipulering. Hvis horn høres tre ganger når du låser opp en inngangsdør med nøkkelen eller senderen, er dette en indikasjon på at alarmen er utløst.
3

Overvåk "Set" lys hvis du 're usikker på alarmsystemet status. Det vil blinke hurtig i 16 sekunder for å fortelle deg at det er bevæpne. Hvis det forblir solid, det er et problem med stammen krets. Deaktivere systemet ved å låse opp en inngangsdør og re-sete koffertlokket leter etter hindringer. Prøv alarmen igjen.
4

Bytt batteri i keyless senderen hvis panikkalarm ikke virker, eller at systemet ikke vil aktivere eller deaktivere med senderen. Sett inn en krone mellom foran og bak for å lirke saken fra hverandre og sette inn et nytt batteri. Smekk de to halvdelene sammen igjen og prøve senderen igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67419.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer