Hvor Er DTC Port ligger i en 2000 Honda ?

DTC port i en 2000 Honda vil alltid være i fronten av bilen . Plasseringen varierer etter modell , så du trenger å undersøke din spesifikke Honda for å få en nøyaktig plassering , men DTC -porten er vanligvis enten under rattet , bak mini -konsoll eller bak askebeger i 2000 Honda . Identifikasjon

bokstaver DTC står for " Diagnostic Trouble Code. " En Hondas om bord diagnostiske systemet utsteder en DTC når noe går galt med motoren . En Honda produsert i år 2000 vil operere under OBD - II koder .
Funksjon

DTC -porten kan brukes med en OBD - II scanner . Denne enheten har en kabel og en multi - jordet støpsel som vil passe inn i DTC -porten . De to datamaskiner grensesnitt med hverandre når skanneren og Honda er slått på , og de ​​rapporterte feilkoder vises på skanneren skjerm.
Hensyn
< p > programvare og nedlastinger kan slå en bærbar PC til en OBD - II scanner . Dette krever en standard installasjon av programvare som alle andre program , men du må også kjøpe en diagnostisk kabel med en 16 - jordet støpsel i den ene enden og en USB- kontakt i den andre . Når programvaren er installert , vil den bærbare fungere som en skanner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65926.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer