Slik feilsøker den 4-Wheel Drive på en Ford F-350 4X4

Ford har erstattet den manuelt låsing front-hub og firehjulstrekk lastebil overføre saken system med en trykknapp system som de kaller "Touch Drive." The Touch Drive-systemet betjenes med en elektrisk skift bryteren plassert på instrumentpanelet. To knapper er brukt merket "4x4" og "Low Range". Indikatorlamper er til nederst til høyre på instrumentpanelet. Problemer med 4x4 kan være relatert til indikatorlamper hastigheter ved giring, og låse navene. Slike problemer kan rettes opp ved å følge noen feilsøkingstrinn. Instruksjoner
en

Se etter to små gule lysene ved siden av de to knappene hvis du har problemer med å identifisere hvilken modus av 4x4 overføre saken er i. De er i tillegg til instrumentpanelet lyser. Ingen lys lyser når overføringen tilfellet er i to-wheel drive. Lyset ved siden av "4x4"-knappen vil være tent når en firehjulstrekk modus er på. Lyset ved siden av "Low Range"-knappen vil lyse når firehjulstrekk er i lav rekkevidde modus.
2

Trykk på knappene i riktig hastighet hvis 4x4 ikke vil komme på. Den "4x4"-knappen kan trykkes for å endre fra to-wheel drive til firehjulstrekk med hastigheter på opptil 55 MPH. Hvis det er veldig kaldt, kan det hende du må bremse ned eller stoppe for å få skiftet. Trykk på knappen når lyset er på å gå tilbake til to-wheel drive i alle hastigheter.
3

Reversere F350 for å frigjøre de fremre huber hvis de vil ikke gratis. I motsetning til en manuell girkasse, låses 4x4 bryteren automatisk navene når engasjerende firehjulstrekk. Det betyr imidlertid ikke, kople dem automatisk. Du må snu lastebil for omtrent seks fot å frigjøre huber etter å ha trykket på "4x4"-knappen igjen for å engasjere to-wheel drive.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67628.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer