Hvordan Steriliser Piercing Needles

En trygg og profesjonell piercing er utført med instrumenter og nåler som blir sterilisert i en del av utstyret som kalles en autoklav. En vanlig misforståelse av en uprofesjonell eller uskolert kropp piercer er at nåler er sterile etter å tørke dem ned med alkohol eller koke dem på komfyren. En sterilisert nål vil komme ut av en autoklav, innkapslet i en steril pose og bare berørt med hansker. Den steril pose har en fargeendring indikator som viser at nålen er steril etter syklusen i autoklaven er fullført. Du trenger
Piercing nål
Sterile posen
Pen
Hansker
Autoclave
Indikatorstripe
Vis flere instruksjoner
1

Label hver steril pose med dato, ordet "p" for å beskrive innholdet i posen, og nålens størrelse. Bruk en penn eller markør for å merke posen.
2

Don et par latekshansker. Hvis du har en allergi mot latex, bruk nitrilhansker. Trekk den blå delen av steril pose fra den hvite papir del for å plassere nålen på innsiden. Sett nålen i posen ved å peke den spisse enden ned i posen. Sentrum nålen i mellom den blå og papir for å forhindre snagging eller punktering av papir eller blå siden av sterile posen.
3

Fjern den beskyttende baksiden fra stripe på klaffen på posen. Brett over klaffen for å forsegle posen. Plasser posen, papir opp, i autoklaven skuffen.
4

inn en indikator stripe med lasten av nåler inn i autoklaven. Fyll autoklaven og lukk døren. Still inn timeren på syklusen. Vent syklusen ved å vri rattet til ventilen alternativet når timeren signaliserer slutten av syklusen. Autoklaven press og varme målere gå tilbake til null som autoklaven kjøles ned. Fjern nålene med rene hansker når begge målere nå null og sterile poser er tørre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64734.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer