Problemer med en Intermittent Dynamo

Bileiere kan bli ekstremt frustrert med intermitterende dynamoer: om den delen gikk dårlig helt, ville kilden til problemet være lett å spore. Med en noen ganger godt, noen ganger dårlig dynamo, er problemet unnvikende, siden det ikke kan være observerbar mesteparten av tiden. Ved å forstå problemene forbundet med intermitterende dynamoer, kan du finne ut om dynamoen er faktisk roten skyldige. Uberegnelig Amperemeter Movement
p Hvis din bil, båt eller stasjonær generator har et amperemeter, vil nålen oppføre seg uberegnelig. Noen ganger vil det være i normalområdet, men andre ganger vil hoppe rundt plutselig fra undercharging til overlading.
Uberegnelig Lights

Lights dimming og bli lyse midlertidig er en signere dynamoen er å ha midlertidige problemer. ASE (Automotive Service Excellence) sertifiserte teknikere på to Bil Pros anbefale å sjekke alle ledninger første å sørge for at de har god kontakt. Hvis de er, er dynamoen å klandre.
Momentan Hesitation

nøling og steiling er et vanlig problem med en periodisk dynamo. Først sjekke ut drivstoffsystemet å eliminere det som årsak. Deretter kontrollerer ut alle de andre elektriske systemer, så som tenning, for å eliminere dem. Hvis alle de andre systemene er gode, er problemet i dynamoen.
Hot Temperatur Problemer

Siden dynamoen er i motorrommet, vil det varme opp sammen med motoren. Når motoren og dynamoen er kalde, alt kjører fint, dynamoen er å sette ut riktig spenning for å lade batteriet, uten spenningstopper eller spenningsfall. Som dynamoen varmer opp, problemene begynner å oppstå som angitt med amperemeter. Nålen i amperemeter kan begynne å hoppe rundt vilt eller gå inn i under-eller over-lading range.

De interne komponentene i dynamoen arbeid når det er kaldt, men som de varme opp, vil en dårlig komponent slutter å virke . Dette er fordi den dårlige komponent interne motstand endringer, dårlige interne tilkoblinger også skille når den er varm. En dynamo som fungerer riktig når kaldt, men slutter å virke når den er varm er et vanlig tegn på en periodisk dynamo problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65541.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer