Slik feilsøker Sviktende vannpumper

Vannpumpen er avgjørende for sirkulerende kjølevann gjennom motoren. Over tid kan vannpumpen mislykkes på grunn av en dårlig peiling, et ødelagt eller slitt skovlhjulsbladet eller en mislykket vannpumpe tetning. Ikke erstatte vannpumpen i tid kan føre til at motoren overopphetes som kan i sin tur føre til enorme mengder skade på motoren og andre komponenter som er avhengige av vannpumpen for kjøling. Se etter tegn på feil med vannpumpen for å bidra til å avverge katastrofen og holde bilen i topp form. Instruksjoner
en

Sjekk for kjølevæske lekker rundt vannpumpen området helt foran på motoren bak viften skivene. En stor vanndam på bakken nær fronten av bilen like bak radiator eller en strøm av varm kjølevæske strømme ut av dette området, etter å ha slått av motoren, kan være tegn på feil med vannpumpen.
2 < p> Åpne panseret og inspisere vannpumpe. Vannpumpen er en flat komponent og har flere vann slanger koblet til den, en som fører til radiatoren og en to andre til selve motoren. Finn trinse koblet til vannpumpen og flytte den frem og tilbake. Bad lagrene vil føre til at vannpumpen skivene å vingle.
3

Sjekk væskenivået i kjølevæske reservoaret. Vent til motoren kjøles ned, og deretter åpne panseret og finn kjølevæske tanken. Kontroller mengden av væske inne i kjølemiddelet i tanken og fylle tanken ved behov. Hvis mengden av væske fortsetter å synke, kan dette tyde på en lekkasje i vannpumpen.
4

Slå av motoren på og lytte til sliping fra vannpumpen området. En vannpumpe med dårlige lagrene vil lage en lav-pitched, metallisk skrapelyd.
5

Se temperaturmåleren for overoppheting. Hvis måleren er konstant trykket den røde sonen, kan det tyde på en kjølende problem på grunn av en sviktende vannpumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66278.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer