Tegn på en dårlig Starter i en Auto

Du klatre inn i bilen din og gjør deg klar til å dra ut for dagen. Når du vrir om nøkkelen, gjør bilen din ikke starter og dagen synes ødelagt. Før du tar bilen til en mekaniker til å betale ham for å finne den skyldige, er det alltid en god idé å se om du kan finne ut om det er starteren eller noe mer alvorlig som forårsaker problemet. Klikke Starter

Når du prøver å slå din bil på og bare høre en klikke lyd, sjansene er det problemer med starteren. Klikkelyden kan også skyldes en dårlig stafett, men oftere enn ikke, er det grunn til solenoiden på starteren. Å fastslå om det er starteren, har noen lytter under panseret og prøve å snu bilen på. Pinpoint hvor klikking oppstår for å se om det er faktisk kommer fra starteren.
Slow spy

Slow spy oppstår når du prøver å slå på bilen din og det sliper for sakte for at bilen skal starte. Nummer én gjerningsmann i dette tilfellet er en døende batteri som trenger et hopp. Men langsiktige løsninger omfatte kontroll starteren. Sjekk terminalene på startmotoren for misfarging. Problemet kan skyldes en dårlig start, et vanlig problem med brukte og gjenoppbygd startere.
Sørge Starter er problemet

Mens klikke og langsom spy er tegn på en dårlig starter, er det alltid godt å være sikker på problemet før du betaler noen for å fikse det. Mange auto deler butikker tilbyr gratis starter testing. Ta bilen til en av disse etablissementene og be dem om å koble din starter opp til en av sine maskiner for å være sikker på problemet, gratis, før du gjør turen til en mekaniker.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65278.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer