Problemer med 1997 EGR Honda Accord

Honda-avtalen er mellomstore biler som er generelt kjent for sin verdi og pålitelighet. De vanligvis får god gass kjørelengde og gode anmeldelser. Men, som med alle biler, kan spesielle problemer føre til at deler eller modeller for å være underlagt huske. Noen deler på 1997 Honda-avtalen ble tilbakekalt, men forhandlere fast eller erstattet delene, og de bilene holdt seg på veien. Tenningslåsen

Problemer med tenningslåsen i både kupé og sedan stiler av 1997 Honda-avtalen oppsto fordi den elektriske strømmen som går gjennom tenningslåsen på å starte forårsaket kontaktene i bryteren å bli dårligere. Dette resulterte i plutselig stalling av motoren, betydelig øke risikoen for ulykker.
Elektrisk System

kupeer, sedan og vogner av denne modellen i år, bortsett fra DX modeller og de med V6-motorer, ble klimaanlegget ledningsnett feil rutes. Det var en mulighet for enkelte ledninger gni sammen, forårsaker kortslutninger. De kortslutninger i sin tur kan føre til overoppheting, blåst sikringer eller motoren tenner.
Utvendig belysning

frontlykter og annen utvendig belysning var under tilbakekalling på noen 1997 Honda-avtalen fordi de ikke inneholder rav sidereflektorer. Mangelen på disse sidereflektorer kreves av National Highway Traffic Safety Administration er Federal Motor Vehicle Safety Standards kunne ha redusert synligheten av kjøretøyene, noe som resulterer i mulige ulykker.
Kuleledd
< p> Forhandlere måtte erstatte de lavere kuleledd på noen 1997 Honda-avtalen på grunn av kuleledd 'tendenser til å slites ut for tidlig eller separat. Denne feilen kan føre til plutselig tap av kraft, forårsaker biler å miste fart. Drivere kan ha hatt problemer med å styre sine biler hvis disse kulene gikk dårlig mens bilene var i drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66663.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer