Hvordan sjekke eller Test for en Short Circuit Med et multimeter

En multimeter er en elektronisk enhet som brukes til å måle spenning, strøm og motstand i elektriske kretser. Det finnes mange modeller av multimeter, og de kan være enten digital eller analog. En multimeter består vanligvis av en bryter med fem ulike innstillinger, to isolerte ledninger og tre stikkontakter for ledningene. Anordningen, også kjent som et volt-ohm-meter, kan brukes til å teste både vekselstrøm og likestrøm. Du kan bruke multimeter for å feilsøke elektriske problemer, men du må passe på å unngå skade deg selv eller noe utstyr. Instruksjoner
en

Isoler kretsen som skal testes fra strømkilden og noe metall eller annet jording materiale. Multimeter kan bli skadet av elektrisk strøm hvis kretsen er fortsatt koblet til når du teste den, eller du kan bli skadet.
2

Still inn bryteren på ohm og sett den røde ledningen i ohm /volts stikkontakt i multimeter.
3

Sett den svarte ledningen i bakken kontakten på multimeter, og feste den andre enden av ledningen til god jord. Første kontakten kan være merket "bakken" eller "COM" for "vanlig", men det bør være fargekodet svart.
4

Touch den andre enden av den røde kabelen til en tilgjengelig synspunkt kretsen du tester. Hvis du bruker et analogt multimeter, vil displayet nål flytte helt til venstre hvis kretsen er åpen, men helt til høyre hvis det er en kortslutning. Med et digitalt multimeter, er en åpen krets angitt med "OL", for "open loop", mens "0.00" indikerer en kortslutning.
5

Isoler kort ved å berøre tuppen av den røde lys til en av endene av kretsen. Fjern deler og åpne brytere ett om gangen inntil multimeter indikerer en åpen krets. Den korte vil være mellom de to siste komponentene som ble åpnet eller separert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68568.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer