Chevy Impala vil ikke starte Security Light

Hvis du har hatt problemer med å starte din Impala så du kan ha et vanlig problem med pass lås motor immobilisert system . Dette systemet hindrer at bilen starter når noen prøver å stjele det, og tidvis kan aktivere når du prøver og starte bilen med en nøkkel . Før du drar til forhandleren for hva som kan være en kostbar reparasjon , prøv å ha systemet relearn kodene . Denne prosedyren tar ca 30 til 40 minutter , og kan spare deg for penger . Instruksjoner
en

forsøk på å starte bilen . Hvis den ikke starter , eller dør kort tid etter at den startet , så la nøkkelen i tenningen i " ON" posisjon og vent i 10 minutter. Sørg for at sikkerheten blinker. Etter 10 minutter sikkerheten slutter å blinke og enten slå av eller holde på jevnt og trutt. Når den gjør det , og slå av tenningen , vente 20 sekunder og forsøke å starte bilen .
2

Gjenta denne prosedyren tre ganger i rask rekkefølge uten å fjerne nøkkelen fra tenningen .
< br >
3

Start bilen etter den tredje 10 -minutters ventetid . Bilen skal starte og holde på . Hvis det holder å kjøre , så kodene har blitt relearned og problemet er løst . Hvis bilen fortsatt ikke starter så du må kanskje ha hele eller deler av passlock systemet skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67048.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer