Har en Støyende Fuel Pump mener det er dårlig?

Fuel pumper lage en rolig elsker støy i løpet av deres forsvarlig drift. Denne støyen er ofte overdøvet av den løpende motor, men kan vanligvis bli hørt veldig kort når nøkkelen først slått til "IGN" stilling med motoren av, for den korte perioden, er pumpepåfyllingen nedstrøms drivstoff levering system. Enhver annen støy fra en bensinpumpe bør tas som forhåndsvarsel at komponenten må byttes ut. Ustadig, er inkonsekvent drivstoff flyt dårlig for motoren og en fare på veien, så utskifting før total fiasko anbefales på det sterkeste. Typer av drivstoff pumper

eldre motorer ble vanligvis utstyrt med en mekanisk bensinpumpe som ble drevet av en aktiveringsarmen drevet fra motoren. Nyere motorer har elektriske drivstoffpumper som er normalt utstyrt nær, eller inne, drivstofftanken. Elektriske drivstoffpumper er et krav for drivstoff injiseres motorer, og disse krever en høyere drivstoff trykk enn en mekanisk pumpe kan levere. Mekaniske drivstoffpumper var enten i full stand eller ikke - det var ingen mellomting - og en mislykket pumpe mente motoren ikke ville starte eller ville stopper opp, det gikk tom for gass selv med en full tank. Elektriske drivstoffpumper, men kan begynne å gå dårlig uten helt sviktende. I denne situasjonen, bortsett fra en reduksjon i motorytelse, er problemet oftest dokumentert av støyende drift.
Elektrisk drivstoffpumpe Drift

Elektriske drivstoffpumper dele mange aspekter av deres drift med elektrisk drill, som kan være et mer kjent sammenligning. Elektrisk strømførende viklingene spinne en armatur som hviler i lagrene, og den spinnende ankeret roterer en impeller som flytter drivstoff fra en hviletilstand nedstrøms til en trykksatt tilstand oppstrøms.
Noises

Hvis impelleren løsner fra armatur, vil en klaprende lyd høres. Hvis lagrene mislykkes, en Bankelyd resultater. Hvis forurensning kommer inn i pumpen fra tanken, er en skrapelyd vanlig.
Andre Vanlige problemer

drivstoffpumpe lyder kan være intermitterende. Hvis støyen er merkbar når tanken er nær å tømme, men ikke når den er full, sjansene er det er en "pre-pump" in-tank pumpe-filter montering i systemet som primtall den viktigste drivstoffpumpen. I tank pumper er avhengige av sin neddykking for å holde seg kjølig, og blir vanligvis plassert omtrent en 1/4 av veien opp fra tankbunnen. Hvis bilen er vanligvis operert med lave drivstoff nivåer, er det in-tank pumpe mer sannsynlig å mislykkes for tidlig.

Boliger av i-tank pumper er utsatt for perforering på grunn av den ekstremt motstandere natur deres miljø, de blir nedsenket i bensin. Sokken filter festet nedstrøms av i-tank pumpen er tilbøyelige til å bli blokkert, spesielt hos eldre kjøretøy. Ved en in-tank pumpehuset har et hull, vil det ikke fungere til sin optimale kapasitet når nivået av bensinen kommer under sin plassering. Hvis en sokk filter er blokkert, kan dette redusere til nesten ingenting mengden drivstoff pumpen kan bevege seg. Disse symptomene er kalt "sult" i bransjen-tale. I begge tilfeller resulterer redusert levering ofte i de viktigste bensinpumpen gjør overdrevne surring lyder.
Overoppheting

Elektriske drivstoffpumper er også utsatt for overoppheting. Dette problemet presenterer som en intermitterende sviktende, hvor pumpen vil arbeide igjen hvis det tillates å avkjøle. Selv om ingen lyder er typisk for dette problemet, bør pumpen bli erstattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68651.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer