Slik feilsøker startproblemer på en Ford Ranger

Feilsøking startproblemer på en Ford Ranger er nødvendig når du ikke kan starte bilen. Problemet er ikke alltid opplagt, så du må vurdere en rekke problemer. Startmotoren kan være svak eller feil, kan batteriet være død, eller du kan ha en oversvømmet motor eller ingen gnist. Du trenger
Spark plug socket
Stikknøkkel
Stikknøkkel forlengelse
Vis flere instruksjoner
en

Sveiv motoren. Hvis motoren skrur raskere enn normalt og vil ikke starte, så din starteren er sannsynlig sviktende og krever erstatning av en profesjonell mekaniker.
2

Se etter en oversvømmet motor. Dra motoren rundt. Hvis det skrur normalt, og hvis det er en sterk drivstoff lukt i motorrommet, men ingen bensinlekkasje, så motoren din kan bli oversvømmet med bensin. Dette er symptomatisk for en luft-til-drivstoff-blanding problem. Mulige årsaker er en dårlig luftmassemåler eller en stikker strupeventil. Hele inntak systemet bør rengjøres av en profesjonell mekaniker.
3

Trekk en tennplugg ledning på toppen av motoren. Det bør trekke rett av, men du må kanskje vrikke det litt som du trekker opp på den.
4

Fjern tennpluggen som følger. Fest Plugghetter til utvidelsen og senk den ned i tennpluggen godt. Slå tennpluggen mot klokken for å løsne og fjerne det.
5

Trekk til tennpluggen ut av pluggen godt og fjern den fra stikkontakten. Sett tennpluggen inn i enden av tennplugg ledningen slik at elektrodene er vendt ut (retningen er den samme som når pluggen var i motoren).
6

Start motoren og ha en assistent sjekke for gnist på tennpluggen.
7

Gjenta trinn 3-6 for hver tennplugg. Hvis det ikke er gnist på noen av pluggene, så problemet er en dårlig tennplugg, plug wire eller distributør. Hvis du vil kontrollere om problemet er pluggene og ledninger, fjern-ledningen på fordeleren enden og dra motoren rundt. Du bør se en liten, men solid, blå gnist hoppe til en metalldel på motoren. Hvis det ikke er noen gnist, så du må bytte distributør. Hvis det er en gnist på distributøren, så du må bytte tennplugger og ledninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64453.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer