Hvordan diagnostisere en defekt Coiler

Hvis motoren er backfiring, drøye ut eller unnlate å starte og du har lagt merke til en betydelig reduksjon i drivstoff kjørelengde, kan dette være tegn på at din tennspolen er sviktende. Som med alle automotive problemer, er det alltid best å bekrefte kilden til problemet før du bytter noen deler. Du kan bruke en digital ohmmeter for å teste bilens tennspolen hjemme. Kjøpe en ny spole fra en forhandler eller auto deler butikken hvis du finner ut at din er defekt. Du trenger
Socket og skralle sett
Wrench satt
Digital ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en socket og skralle å koble den negative batterikabelen. Plasser kabelen sikkert bort fra batteriet.
2

Trekk fôr ledningen ut av spolen. Den mate tråden er en stor ledning som vanligvis kobles til toppen av spolen. Bruk en fastnøkkel til å fjerne boltene som fester de resterende ledningene til spolen. Hvis det ikke er noen nøtter som fester ledningene, slipper sperretappene og trekke ledninger rett ut av sammenhengen.
3

Koble den røde test ledelse på et digitalt ohmmeter til primærsiden av spolen og den sorte testledningen av ohmmeter til den sekundære side av spolen. Den viste målingen på ohmmeter bør være mellom 0,7 og 1,7 ohm. Du kan ha en defekt tennspole hvis målingene vises på ohmmeter din ikke er innenfor dette området.
4

Koble den røde test ledelsen i ohmmeter til spolen med høy spenning terminalen og den svarte test føre til spolen negativ forbindelse. Avlesningen vises på ohmmeter bør falle mellom 7500 og 10 500 ohm. Din spolen kan være sviktende hvis avlesningen er ikke innenfor dette området.
5

Flytt fôret ledningen tilbake på høyspent terminal. Sikre de resterende terminal ledninger på spolen. Sett på batteriet kabelen til minuspolen og stram godt med en stuss og skralle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64775.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer