Slik kontrollerer du Ignition Coil på en Late Model Auto

bensin-drevne biler er avhengige av tenningen sløyfer å kjøre tennpluggen å tenne luft-drivstoffblandingen. Gjennom årene har prinsippet forblitt den samme, men utformingen av disse tennspolene har endret seg. Den tradisjonelle runde kan stil tennspolen har blitt erstattet med en mindre og mer kompakt enhet. Akkurat som forgjengeren, kan tennspolen på sen modell biler må erstattes med en frisk coil. Testing tennspolen vil bidra til å gjøre en slik beslutning. Du trenger
Coil
Vehicle-spesifikk tjeneste manuell
Digital multimeter med sonde fører
Vis flere instruksjoner
en

Forbered deg på å teste tenningen coil. Slå på den digitale multimeter og gjennomgå service manual for motstand spesifikasjoner for din tenningen coil. Også, referere til tjenesten for å finne polene for din spesifikke tennspolen.
2

Sjekk den primære coil. Trykk på en sonde og på én av de merkede polene og den andre fører på den andre pol. Sammenligne motstanden leser du få med spesifikasjonene i service manualen.
3

Test den sekundære coil. Følge samme prosedyre for den primære coil, koble sonden fører til de riktige polene og sammenligne den målte motstanden med den aksepterte verdiområdet.
4

ut om spolen er brukbart. Hvis spolen resistanstyper er både innenfor det akseptable området, er tennspolen brukbare. Men hvis det ikke består testen, bør den byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68407.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer