Hyundai Sonata Heater vil ikke fungere

En Hyundai Sonata varmesystem består av motoren termostat, varmeapparatet blåser sikring, viktigste panel, varmeapparat kjerne, viftemotor motstander, air regulator dører og viftemotor. Prosessen med eliminering bør brukes til å diagnostisere systemet. Det er ikke vanskelig diagnose hvis det gjøres i en logisk progresjon. Det vanligste problemet står for 80 prosent av varmeapparat feil er i varmeapparatet blåser motstander. Dens formål er å regulere blåser viftehastigheter. Du trenger
Voltmeter
Sett med socket drivere
Phillips skrutrekker Vis
Ratchet
Sett med stikkontakter
Mer Instruksjoner
en

diagnostisere systemet fra et funksjonelt synspunkt, å bestemme hva som fungerer og hva som ikke virker. Start motoren og la den varmes opp. Kontroller temperaturen på måleren. Dersom motoren ikke varmes opp til over 160 grader, er termostaten fast åpen og motoren er ikke å levere nok varme. Skift termostaten.
2

Slå viften på og se om det fungerer. Air skal komme ut av ventilene, og du bør høre viften kjører. Hvis viften er i gang, men ingen luft blir utvist fra ventilene, kan det være en aktuator dør problem. Flytt vent bytte fra gulv til defroster og alle posisjoner i mellom. Hvis de ikke fungerer riktig, er det et problem i kontrollen.
3

Sjekk sikringene i sikringsskapet ved førerens side kick panel. Hvis alle posisjoner fungerer bortsett fra en, er en luft dør motoren fusker. Åpne hanskerommet og fjerne alle skruene rundt hanskerommet inne liner med en stjerneskrutrekker. Trekk boksen ut slik at du kan se alle luft dør motorer på HVAC saken. Betjene ventilen bryter på dashbordet mens du ser operere luften dør motorer. Hvis man ikke beveger seg i hvilken som helst posisjon på dashbordet, må du bytte motor.
4

Sjekk driften av viftemotor. Hvis det ikke hjelper, kobler viftemotor motstander. Dette er en komponent som installeres i umiddelbar nærhet til viftemotoren. Dette er vanligvis årsaken til blower svikt i denne bilen. Det er vanligvis omtrent to inches til venstre for viftemotoren. Du vil merke en liten rektangulær flat bord med to eller fire skruer - avhengig av året av kjøretøyet - sikre den til HVAC saken
5

Trekk støpselet ut av komponenten.. Sett voltmeter til 20-volts skala og fest den sorte ledningen til god jord. Vri tenningsnøkkelen i startposisjon og sondere terminalene på sele side av selen for strøm, ved hjelp av den røde ledningen. Hvis det ikke er strøm, sjekk sikring for viftemotor i sikringsskapet blokk på førersiden under dashbordet og erstatte det hvis det er blåst. Hvis det er bra, er fan bryter på dashbordet defekt. Hvis det er strøm i en av terminalene plugge den tilbake i viftemotor motstander. Trekk ut kontakten av viftemotor og undersøke den for strøm. Hvis det er makt, er det viftemotor defekt. Hvis det ikke er strøm, er viftemotor resister defekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65784.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer